Sağlık
  • 28.10.2023 08:18

Çocuklarınızı Pınar Hamburger Köftesi ile Ödüllendirin!

Çocuklarınıza lezzetli ve besleyici ödüller sunmak, onları mutlu etmenin ve dengeli beslenmeye teşvik etmenin harika bir yoludur. Onlara küçük sürprizler hazırlamak istediğinizde çocukların favorisi hamburger ise kurtarıcınız olur. Hamburger hazırlamak Pınar’ın sevilen burger köftesi çeşitlerinden Pınar Hamburger Köftesi ve Pınar Mini Dana Burger ile hem pratik hem de bir o kadar lezzetlidir.

Pınar Hamburger Köftesi

Pınar Hamburger Köftesi, özel olarak hazırlanmış dana eti ve baharatlarla lezzetlendirilmiş harika bir lezzettir. Çocuklarınızın hamburger keyfini evde yaşamalarına olanak tanıyan Pınar Hamburger Köftesi ile çocuklarınıza farklı burgerler hazırlayabilirsiniz.

Leziz Cheeseburgerler 

 

 

Cheeseburger hazırlamak için öncelikle Pınar Hamburger Köftesi, hamburger ekmeği, Pınar Burger Dilimli Peynir, çeşitli soslar, domates ve taze kıvırcığa ihtiyacınız var.

 

Leziz bir Cheeseburger hazırlamak için öncelikle büyük boy yağsız tavayı orta ateşte ısıtın ve tava hazır olduğunda burger köftelerinin her iki yüzeyini de kızartın.

 

Hamburger ekmeğini alın ve alt katına dilediğiniz sosu sürün. Bunun için Pınar Ketçap ya da mayonez tercih edebilirsiniz. Daha sonrasında sosun üzerine kıvırcık yerleştirin.

 

Pişirdiğiniz köfteyi kıvırcığın üzerine yerleştirin ve üzerine Pınar Burger Dilimli Peynir koyun.

 

Üzerine domates ve Pınar Mayonez’i de ekledikten sonra ekmeği kapatın ve hazır. İşte leziz Cheeseburger’ler hazırlamak bu kadar kolay!

Pınar Mini Dana Burger

Pınar Mini Dana Burger özellikle davetlerde, çocuklara eğlenceli atıştırmalıklar hazırlamak için ya da doğum günü partilerinde tercih edilebilecek pratik ve lezzetli bir seçenektir. Bu lezzet hem çocuklarınızın hem de aile üyelerinizin favorisi olabilir. İşte Pınar Mini Dana Burger ile çocuklarınıza hazırlayabileceğiniz leziz bir tarif.

Mini Burger Partisi

 

Adım

Öncelikle kaç adet mini burger hazırlamak istiyorsanız o kadar mini hamburger ekmeğini ortadan ikiye kesip yan yana dizin.

Adım 

Yağsız bir tavayı ocağın üzerine alıp ısıtmaya başlayın. Tavanız ısınınca Pınar Mini Dana Burger'lerin her iki yüzeyini kızartın.

Adım

Minik burgerlerinizi arzuya göre farklı şekillerde hazırlayabilirsiniz. Barbekü soslu, ketçap-mayonezli, burger peynirli, bol taze yeşillikli ve domatesli ya da turşulu gibi farklı alternatifler hazırlamak onlar için de bu lezzeti eğlenceli hale getirir.

 

Son olarak tüm bu tarifleri hazırlarken çocuklarınızın kendi mini burgerlerini hazırlamasına izin verebilir evinizde leziz bir mini burger partisi verebilirsiniz.

PınarOnline ile Daha Fazlasını Keşfedin

Pınar Hamburger Köftesi, Pınar Mini Dana Burger ve çok daha fazlasını, PınarOnline’dan sipariş verebilirsiniz. Çok sevilen Pınar markasına ait ürünleri online olarak tüketiciyle buluşturan satış platformu olan PınarOnline, siparişlerinizi tek tıkla kapınıza getirir. Ayrıca bu platformda avantajlı kampanyalar, taze etlerden atıştırmalıklara platforma özel ürünler, lezzetli tarifler, yaşama dair ipuçlarını keşfedebilirsiniz. 

Güncellenme Tarihi : 28.10.2023 08:18

İLGİLİ HABERLER