Gündem
  • 31.3.2014 02:44

Çorum zaferini dualarla kutladı

Resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum belediye binasının balkonundan halka hitap etti.
30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Çorum’a hayırlı olması için temenni de bulunan Başkan Külcü, “Bugün sevgi kazandı. Bugün kardeşlik kazandı. Bugün hizmet, bugün vefa kazandı. Bugün gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz, yoksullarımız kazandı. Bugün topyekün Çorum kazandı. Bu sonuçlarla bugün ayrıca yeni Türkiye kazandı” dedi.
Milletin bugün sandıkta son sözünü söylediğini dile getiren Başkan Külcü, yıllardır milleti, “bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam” diye aşağılayanların bugün bir kez daha milletten tokat yediğini söyledi.
Milletin AK Partide hakkıyla temsil ediliyor olmanın hazzına vardığını dile getiren Başkan Külcü, “Millet, emanetin yiğitçe sahip çıkılıyor olmasının huzuruna kavuştu. Bu seçim sonuçları genel anlamda tam da işte buna işaret etmektedir. Millet AK Parti'yi ve Başbakanımızı adeta kendisinin aynısı olarak yada sözün tam anlamıyla kendisi olarak görmektedir. Aslında bugün siz, oy atmadınız, bugün millete tuzak kuranlara büyük bir tokat attınız. Bu sonuçlardan herkesin alması gereken en net mesajlardan birisi inanıyorum ki budur” diye konuştu.
Seçim sürecinin tamamlandığını bu süreçte kimseyi üzmemeye çalıştıklarını üzmemeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Külcü, “Bizim için sert sözler, ağır sözler, dedikodu ve iftiralar yapanlar oldu. Biz onların hepsini de dün olduğu gibi bugün de milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Bu akşam onlar için de yeni bir sayfa açılır inşallah. Bizim, bilmeden üzdüğümüz kişiler varsa onlardan da helallik diliyoruz." ifadelerini kullandı.
2009 yerel seçimlerine nazaran AK Parti’nin Çorum’daki oy oranının arttığına dikkat çeken Külcü, “Oy oranının artmasıyla birlikte sorumluluklarımız arttı. Hissiyatlarımız arttı. Milletin emanetine daha fazla sahip çıkacağız. Makamlar gelip geçidir. Dünden daha çok çalışacağız. Dünden daha fazla üreteceğiz. Kardeşliğimize halel getirmeyeceğiz. Yarın yeni bir gün. Türkiye için daha aydınlık bir gün. Bizim için de inşallah öyle olacak. Yine erken saatlerden geç saatlere kadar çalışmaya devam edeceğiz. Yarın sabah saat 08'de Bismillah diyerek yeni dönem mesaimize başlayacağız” dedi

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER