Spor
  • 2.12.2021 23:41

Cristiano Ronaldo bir kez daha tarih yazdı!

İngiltere Premier Lig'de 14. hafta maçları tamamlandı. Haftanın en çok beklenen karşılaşması Manchester United - Arsenal maçında tam 7 gol oldu. Maçın başında attığı golle öne geçen Arsenal, Manchester United'ın gollerine engel olamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Portekizli yıldız Ronaldo, kariyerinin 800 ve 801. gollerini Arsenal'e karşı attı.

İngiltere Premier Lig'de 14. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Hafta içi oynanan maçlarda bu haftanın en çok beklenen mücadelesi Manchester United ve Arsenal mücadelesi oldu. Dev karşılaşma, Manchester United'ın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maça hızlı başlayan Arsenal, Smith Rowe'un golüyle 1-0 öne geçti. Arsenal'in golünden sonra hızlı tepki veren Manchester United, Bruno Fernandes ile ilk yarı bitmeden beraberliği yakaladı.

RONALDO 801 GOLE ULAŞTI!

İkinci yarıda rakip yarı alanda baskısını arttıran Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun golüyle 2-1 öne geçti. Portekizli yıldız, bu golle kariyerinin 800. golünü kaydetti ve bir kez daha tarih yazdı.

United'ın 2-1'i yakaladığı gole karşı cevap Odegaard'dan geldi. 2-2'lik beraberliği bulan Arsenal'e Ronaldo'dan bir şok daha geldi. VAR incelemesinin ardından penaltı kazanan Manchester ekibinde Cristiano Ronaldo, kariyerinin 801. golünü attı ve takımına maçı kazandırdı.

TAKIM ARKADAŞINA YAPTIĞI HAREKET GOLÜ YEDİRDİ

Manchester ve Londra takımlarının zorlu karşılaşmasında maçın ilk golü oldukça ilginç bir şekilde Arsenal'den geldi.

Bir köşe vuruşu savunması sırasında Manchester United'lı Fred, kalecisi De Gea'nın bileğine bastı ve takım arkadaşının yerde kalmasına neden oldu.

De Gea yerdeyken seken topa sert bir vuruş yapan Smith Rowe, ceza sahası dışında topu boş kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Pozisyondan sonra yoğun itirazlarda bulunan Manchester United'lı futbolcular, gol kararının geçersiz sayılmasını istese de maçın hakeminin kararı değişmedi.

Güncellenme Tarihi : 3.12.2021 03:54

İLGİLİ HABERLER