Gündem
  • 24.10.2024 11:10

Cübbeli Ahmet Bahçeli'ye taş attı

Cübbeli Ahmet'ten PKK tepkisi: 'Eşkiya ile musalaha (Karşılıklı anlaşmak. Barışmak. Sulh akd etmek) yapılmaz, muharebe yapılır'

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından bir paylaşım yaptı. Cübbeli 'Eşkiya ile musalaha yapılmaz, muharebe yapılır' dedi.

Türkiye, dün Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik düzenlenen terör saldırısıyla sarsıldı. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan terör saldırısının arkasında terör örgütü PKK'nın olduğu belirlendi.

AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan olayın ardından saldırı kınanırken kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü konuyla ilgili bir yorum yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cübbeli Ahmet 'Eşkiya ile musalaha yapılmaz, muharebe yapılır vecizesinin ne kadar doğru olduğu ve teröristlere el uzatmanın ne kadar yanlış olduğu bir daha ortaya çıkmıştır. TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını telîn ediyor ve Cenâb-ı Mevlâ’dan katillerin kahrını niyaz ediyorum. Allâh-u Teâlâ, teröristleri katleylesin, şehîdlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza âcil şifalar ihsan eylesin, vatanımıza milletimize hayırlı sahipler irsâl eylesin. Amin!' ifadelerini kullandı. 

Güncellenme Tarihi : 24.10.2024 11:52

İLGİLİ HABERLER