Yaşam
  • 7.6.2021 09:14

Daha Zayıf Görünmek İçin Ne Yapılmalı, Kıyafet Seçimleri

Olduğundan daha zayıf bir görüntüye sahip olmak isteyen bireyler, bunu son derece pratik bir şekilde yapabilirler. Sadece birkaç ufak dokunuş sayesinde hem zayıf hem de şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey seçimlerinize dikkat etmenizdir. Bunun için öncelikle bedeninizi iyi tanımanız gerekiyor. Eğer bedeninizi iyi tanımazsanız, yapmış olduğunuz seçimler yanlış olur. Bunun sonucunda da zayıf görünmek yerine daha şişman bir görüntü kazanabilirsiniz. https://www.yasamvekadin.com/ web sitesindeki bilgiler ile size aşağıdaki içeriği derledik.

Zayıf Görünmek İçin Kıyafet Seçimi

Zayıf görünmeyi istiyorsanız, başta kıyafet seçimlerinize dikkat etmeniz gerekir. Bunun için sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecek olan kıyafetleri iyi bilmelisiniz. Zayıf görünmek isteyenlerin tercih etmeleri gereken kıyafetler ise şunlardır:

Dikine çizgileri olan kıyafetler giyilebilir.

Kıyafetinizin rengi tek tonlarda olmalıdır.

Streç kıyafetlerden uzak durun.

V yakalı olan kıyafetler giyilebilir.

Yüksek bel olan pantolonlar giyilmelidir.

Topuklu ayakkabı giymeye çalışın.

Bel kısmında kemer olan elbiseler giyin.

Bu hususlara dikkat ederek kıyafet seçimi yaptığınız zaman daha zayıf bir görünüm kazanabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken nokta, kıyafetin size yakışması ve bedeninizle uyumlu olmasıdır. Sırf zayıf görünmek için sizi rahatsız eden sıkı kıyafetler giymenize gerek yoktur. Basit tüyolar sayesinde de amacınız olan zayıf görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Zayıf Görünmek İçin Yapılması Gerekenler

Zayıf görünmek için yapılan kıyafet seçimi dışında başka tüyolar da bulunmaktadır. Bu tüyolar ise şunlardır:

Saçlarınızı tepeden toplayın.

Uzun saç yerine kısa saçları tercih edin.

Beyaz ya da pembe renklerinden uzak durun.

Ayak bileklerinizi, ellerinizi ve boynunuzu açıkta bırakın.

Korse kullanın.

Takı kullanın.

İspanyol paçalı olan pantolonlardan uzak durun.

Bu tüyolara dikkat ettiğiniz zaman da daha zayıf bir görüntü elde edebilirsiniz. Tercihlerinizi her zaman doğru bir şekilde yapmanız, sizi zayıf gösterdiği kadar şık da gösterecektir.

Siyah Ve Koyu Renkler Tercih Edin

Siyah ve koyu tonlarını tercih ettiğiniz zaman daha zayıf görünebilirsiniz. Özellikle de aşırı bir kilonuz varsa açık tonlardan uzak durmalısınız.

Koyu Renkli Ve Düz Model Çoraplar Giyin

Özellikle etek giymekten vazgeçmeyen kadınlar, eteğin altına doğru bir çorap seçmediklerinde daha kilolu görünürler. Zayıf bir görüntü için giyebileceğiniz en doğru çorap modeli, koyu renkli ve düz model çoraplardır. Bu çorap modellerini aynı zamanda tarz bir görüntü yakalamanızı da sağlar.

Kıyafetleriniz Ne Bol Ne Dar Olsun

Kilolu olanların yaygın olarak yaptıkları bir yanlış vardır. Dar giyinmenin onları daha zayıf gösterdiğine inanırlar. Ancak dar kıyafetler, vücut hatlarının daha fazla ortaya çıkmasına neden olur. Aşırı bol kıyafetler de sizi olduğunuzdan daha şişman gösterebilir.

Kumaşa Önem Verin

Zayıf görünmek istiyorsanız saten ve jarse kumaş türlerinden uzak durmalısınız. Bu kumaşlar, vücut kusurlarınızı belli etme konusunda uzmandır.

 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2021 09:15

İLGİLİ HABERLER