Spor
  • 27.6.2009 00:00

DAUM POULSEN'DEN VAZGEÇMİYOR...

Fenerbahçe, Paulsen transferine son noktayı koymak için harekete geçti. Teknik Direktör Christoph Daum'un "Poulsen'den net yanıt almadan alternatiflerine yönelmeyin" şeklindeki sözleri üzerine yönetim bir hamle daha yapmayı kararlaştırırken Asbaşkan Ali Koç, bu sabah İtalya'ya gitti.

Özel bir uçakla Torino kentine giden Koç'un burada Juventuslu yöneticilerle bir araya geleceği, görüşmeye Paulsen'in menajeri Joern Bonnesen'in de katılacağı belirtildi.

Fenerbahçe, Juventus'la daha önce 7 milyon Euro'ya anlaşmış, ancak Danimarkalı futbolcunun "Türkiye'ye gitmek istemiyorum" demesi üzerine transfer tıkanmıştı.

İtalyan kulübünün de Fenerbahçe'ye gitmesi için baskı uyguladığı Poulsen'in menajeri aracılığı ile Türkiye veya Fenerbahçe'ye önyargısının bulunmadığını, ancak Juventus'tan bu şekilde gönderilmeyi kabullenemediği için teklifi kabul etmediğini ilettiği öğrenildi.

Torino'da bugünkü görüşmelerde Ali Koç ve Juventuslu yöneticilerin Paulsen'i menajeri aracılığı ile ikna etmeye çalışacakları ifade edildi. Fenerbahçe'nin Paulsen'e yıllık 3. 5 milyon Euro ve 4 yıllık sözleşme önerdiği bildirildi.

Tatilini ülkesi Brezilya'da geçiren Alex De Souza'ya eski kulübü Cruzerio tarafından yaşattığı başarılar nedeniyle onur ödülü verildi. Ayak izi alınarak ismi efsaneler arasına yazılan Alex sahaya çıktı ve Cruzerio taraftarlarını selamladı. (LİGTV)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:38

İLGİLİ HABERLER