Yaşam
  • 16.2.2009 01:18

DEMET AKALIN'DAN UYUŞTURU OPERASYONU AÇIKLAMASI!.

Doğan Haber Ajansını arayan şarkıcı Demet Akalın , uyuşturucu operasyonuyla ilgili ifade vermediğini söyledi. Zekeriyaköy Jandarma Karkoluna davet üzerine gittiğini söyleyen şarkıcı Akalın, başka bir konuyla ilgili ifade verdiğini kaydetti. Akalın Jandarma merkezine gidiş nedeni ve hangi konuda bilgisine başvurulduğu konusunda ise bilgi vermekten kaçındı.

Deniz Seki’den sonra sevgilisi klarnetçi Hüsnü Şenlendirici de gözaltına alındı.
Hüsnü Şenlendirici Şenlendirici, önceki gün sevgilisini görmek için karakola geldiğinde gazetecilerin kokain iddialarıyla ilgili soruları üzerine şöyle demişti: "Neden gözaltına alındığını biliyorum. Öyle olsa beni de gözaltına alırlardı." Ünlü klarnetçinin bu sözleri gazetelerde yer almasının ardından açıklamaları ihbar kabul eden savcılığın talebiyle, Hüsnü Şenlendirici de dün gözaltına alındı.
 
Şenlendirici de sevgilisi Deniz Seki’nin tutulduğu Zekeriyaköy Jandarma Karakolu’na götürüldü. Deniz Seki ve operasyonda gözaltına alınan 18 kişi için jandarma 3 günlük ek gözetim süresi aldı. Şarkıcı ve diğer şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

SABAHA KADAR AĞLADI

Deniz Seki'nin sabaha kadar uyumadığı, sürekli ağladığı, hiçbir şey yemediği öğrenildi. Deniz Seki’nin gözaltına alınması daha önceden anlaşma yaptığı konser ve organizasyonların iptal edilmesine neden oldu. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz hafta bir bankayla reklam çekimi için yaptığı sözleşme son anda feshedildi. Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta Jasmine Court Otel’de sahne alacak olan Seki’nin yerine Yeşim Salkım ile anlaşıldı. Seki 2001 yılında da aynı iddialarla karşı karşıya kalmıştı. İnsanların kendisine iftira attığını söyleyen Seki “Tırnaklarımla kazıyarak bu yere geldim. Bu iddialar yüzünden 4 tane işim iptal oldu. 50 bin TL zarardayım” demişti.

Suçlamaları kabul etmedi

İçici olduğu iddiasıyla ifadesi alınan Akalın, yaklaşık 1 saat karakolda kaldıktan sonra saat 17.20 sıralarında karakoldan ayrıldı. Demet Akalın’ın hakkındaki suçlamayı kabul etmediği belirtildi. Bir jandarma yetkilisi, "Kedi Murat lakaplı Hakan Ç. bu çetenin lideri. Biz bu çeteyi 5 aydır teknik takibe almıştık. Hakan Ç.’nin 6-7 tane de uyuşturucu satışını gerçekleştiren adamı var. Bu adamlardan biriyle görüşen Demet Akalın da bu doğrultuda ifadesini verdi" dedi.

Avukatı: Aynı konu değil

Demet Akalın’ın avukatı Ersan Taştekin ise yaptığı açıklamada Akalın’ın ifade verdiği konunun Deniz Seki’nin gözaltına alındığı soruşturmayla bir alakasının olmadığını belirterek "Demet Hanım’ın tek şanssızlığı aynı karakolda ifade vermesi. Gizlilik kararı olduğu için bu konuyu açıklayamam. Ama Deniz Seki’nin gözaltına alındığı soruşturmayla bir alakası yok" dedi.

Gözaltında tutulan aralarında Deniz Seki’nin de bulunduğu 19 kişinin bugün adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:08

İLGİLİ HABERLER