Spor
  • 5.9.2004 20:15

DEMİRÖREN: ''GALATASARAY MAÇIYLA STADIMIZI AÇACAĞIZ''

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray maçıyla BJK İnönü Stadyumu'nun açılışını yapacaklarını söyledi.
     Divan Kurulu'nun BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği pikniğe katılan Demirören, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Demirören, BJK İnönü Stadyumu'nun ''tam olarak hazır'' olduğunu belirterek, ''Zeminle ilgili son raporu 8 Eylül Çarşamba günü alacağız. Allah kısmet ederse Galatasaray maçıyla stadımızı açacağız. Büyük kulüpler arasında tel örgüleri kaldıran tek kulübüz. Bu bakımdan taraftarlarımızdan tek isteğim, Beşiktaşlı olarak sadece Beşiktaşımızı desteklemeleri... Ama her yapılan ters hareket, Beşiktaşımıza ceza, hatta saha kapatma getirecektir. Taraftarımızın bu bilinçte olmasını rica ediyorum''dedi.
     Kendileri için ligdeki her maçın önemli olduğunu ifade eden Demirören, şöyle konuştu:
     ''Sadece 3 maç değil, Beşiktaş'ın her maçı önemli. Ama yeni bir takımız. Yeni bir takımın, takım olması zor. Zaman içinde de Beşiktaş gerekeni yapacaktır. Teknik Direktörümüz de buna göre tedbirlerini alacaktır. Her takımla oynayacağız sonuçta... Her maç zor... Beşiktaş kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Birleştiğimiz sürece, her türlü hedefe ulaşacağız.''

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER