Yaşam
  • 11.7.2023 21:31

Deniz Akkaya'dan çarpıcı açıklamalar

Deniz Akkaya CHP’ye verdi veriştirdi! ‘Ben, Atatürkçüyüm diye…’
24 TV Arafta Sorular programında Star Gazetesi Yazarı Esra Elönü'nün sorularını yanıtlayan model – sunucu Deniz Akkaya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Ben, Atatürkçüyüm diye CHP'li olmak zorunda değilim” diyen Akkaya, şöyle devam etti:

“Her gün Halk TV de seyretmek zorunda değilim, LGBT'nin her yaptığını korumak zorunda da değilim. Ben, aklını kullanan bir seçmenim.”

Deniz Akkaya'nın açıklamaları şöyle:

CHP'li değilim. Ben Atatürkçüyüm. Atatürkçüyüm diye CHP'li de olmak zorunda değilim. Her gün Halk TV seyretmek zorunda değilim. Haluk Levent'e de para vermek zorunda değilim. LGBT'nin her yaptığını da korumak zorunda değilim.

Bugün benim kolumu kesseniz Atatürk diye akar ama CHP bakış açısını değiştirmediği sürece yakında vazgeçeceğim. Tekrar ediyorum ben Atatürkçü bir aileden geliyorum. Benim babam CHP'li. Ama ben Atatürkçüyüm. Geldiğimiz yer ve verilen eğitim bu. Hep yapılan şey küçümseme. Bir oyuncunun küçümsediğini düşündüğü bir kesim var ve ne olursa olsun orayı oy atar ya benim babam da bu tarafın yobazı. Benim babam da ne olursa olsun CHP'ye oy atar. Ama ben öyle bir seçmen değilim. Ben aklımı kullanan bir seçmenim.

Biz bugünün yetişkinlerin LGBT'sini konuşmuyoruz. Bizim çocuklarımız için planlanan LGBT hikayesi bambaşka. Korkunç bir gelecek planlanıyor. Dünyada öyle bir şeye dönüştü ki bu iş o yüzden çok rahat konuşacağım gün. Acaba dedim, ben kendi ülkemde mi çok sivriliyorum ama Amerika'da ve İngiltere'de bu işle ilgili anne babalar ayaktalar.

Bu LGBT artı artıların içinde hayvanla evlilik, pedofili, bunların artık normalize edilmeye çalışıldığı bir sürecin çok ilerisinde artık diğer ülkeler ve insanlar ayakta ama biraz iş işten geçmişti durumda

 

Güncellenme Tarihi : 13.7.2023 02:23

İLGİLİ HABERLER