Gündem
  • 10.9.2024 09:36

Dilan Polat 'görgüsüzlüğe' kaldığı yerden devam ediyor! kocası çileden çıktı

 

Tahliye olan Engin Polat eşi Dilan Polat'a tepkili mi? Karşılamaya gelen Dilan Polat'ın yüzüne bakmadı... "Bunlar boşanır" yorumları yağdıı!

Engin polat karısının abartılğı video ve fotoğraflarının kendilerini hapse düşürdüğüne inanıyor. Cezaevi çıkışında aynı görüntülere devam eden Dilan Polat, şımarıklığına kaldığı yerden devam etti.

Eşi Engin Polat'ın tahliye haberi sonrası Dilan Polat sevinçten havalara uçarken kutlamayı ise 'enerji' şarkısı ile yapmıştı. Büyük bir kalabalık ve gazeteci ordusunun karşıladığı Engin Polat'ın beklenenin aksine yüzünün düşük olması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Dilan Polat'ın yüzüne bakmayan, çağırmasına rağmen eşini bırakıp farklı tarafa yönelen ve bağıran Engin Polat'ın sinirli tavırları sosyal medyada "Engin, Dilan'a tepkili" şeklinde yorumlandı. Kara para aklama, vergi kaçırma, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme gibi suçlardan yargılanan Polatlar'a yönelik operasyonun fitilini, Dilan Polat'ın aşırıya kaçan görgüsüz paylaşımlarının ateşlediği konuşulmuştu. İşte sosyal medyanın Engin Polat - Dilan Polat yorumları...

“Şu Fero'nun anahtarını alabilir miyim?”

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olması adeta Türkiye'yi ayağa kaldırırken, psikolojik olarak zor günler geçirdiği iddia edilen Dilan Polat'ın son paylaşımları tepkileri daha da artırdı. 'Sosyal medyadan uzak kalma' sözünü çoktan unutan Dilan Polat, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. Son paylaşımı ise bu kadarı da "pes" dedirtti! Dilan Polat'ın instagram hesabından yaptığı paylaşımda meşhur Ferrari'si için FERO diyerek seslenmesi ve “Şu Fero'nun anahtarını alabilir miyim?”

Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında verilen tahliye kararı Türkiye'nin gündemine oturdu.

Dilan Polat'ın psikolojisinin cezaevinde kalmaya elverişli olmadığı ve çok zor günler geçirdiği iddia edilmişti…Özellikle Dilan Polat'ın yüzüne bakmayan, çağırmasına rağmen eşini bırakıp farklı tarafa yönelen ve bağıran Engin Polat'ın sinirli tavırları sosyal medyada "Engin, Dilan'a tepkili" şeklinde yorumlandı.

 

Tahliye olan Engin Polat eşi Dilan Polat'a tepkili mi? Karşılamaya gelen Dilan Polat'ın yüzüne bakmadı...

Büyük bir kalabalık ve gazeteci ordusunun karşıladığı Engin Polat'ın beklenenin aksine yüzünün düşük olması dikkatlerden kaçmadı.

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 10:50

İLGİLİ HABERLER