Asayiş
  • 17.11.2023 13:06

Dilan Polat ve Engin Polat’ın cezaevleri ayrılmıştı! İşte Sebebi

Dilan Polat ve Engin Polat sayısız şirket açıp kara para akladıkları iddiasıyla tutuklandı. Birkaç gün önce başkan bir suçtan ikinci kez tutuklanan Polat çiftinin, cezaevlerinin neden ayrıldığı da ortaya çıktı. 

Dilan Polat ve Engin Polat kara para akladıkları iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı. Polat Ailesi'ne yapılan operasyonlar büyük yankı uyandırdı. Çift, geçtiğimiz günlerde ise başka bir suçtan dolayı tutuklandı. Banu Parlak'ın Bahçeşehir'deki güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin azmettirici oldukları ortaya çıktı. İkinci tutuklama kararı sonrası Dilan Polat yine gözyaşlarını tutamadı.

Eşine dönüp, "Enginciğim bizim suçumuz yok" diye bağırdı.Tutuklama kararı sonrası Dilan Polat savcı yeni bir karar aldı. İkili bu kez farklı cezaevlerine yollandı.Tutuklular Engin Polat ve babası Sezgin Polat Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.Aralarında Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun da olduğu diğer 6 şüphelinin ise Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalmaya devam edecekleri belirtildi.

DİLAN POLAT MASUM ROLÜ OYNAMIŞTI
Tutuklanan Dilan Polat ilk ifadesinde "Benim ortağı olduğum şirketler güzellik merkezidir. Kadınlara güzellik ile ilgili hizmetler veriyoruz. Ben reklam yüzüyüm. Aile şirketlerimizin, ürün tanıtım reklamlarını yapıyorum, şube reklamlarını yapıyorum.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın cezaevleri ayrılmıştı! Sebebi ortaya çıktı!

Kendi güzellik merkezimde bulunan çalışanların eğitimleri ve disiplinleri ile ilgileniyorum. Benim asıl işim reklamdır. Ben sadece reklam yapıyorum. Fatura kesmeyi bilmem.Engin Polat ise "Ben üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum, suçsuzum. Vergisel bir hata var ise de bunun cezasını ödemeye hazırım" demekle yetinmişti.

Güncellenme Tarihi : 17.11.2023 13:09

İLGİLİ HABERLER