Gündem
  • 13.9.2024 11:32

Dilan ve Engin Polat çiftine cezaevi yolu göründü

Dilan ve Engin Polat çiftine kötü haber! Yeniden cezaevine girebilirler

Haklarında çıkan kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalar sebebiyle kasım ayından beri cezaevinde yatan ve geçtiğimiz haftalarda tahliye olan sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir karar gün yüzüne çıktı.

YENİDEN CEZAEVİNE GİREBİLİRLER!

Geçtiğimiz haftalarda tahliye kararı verilerek cezaevinden çıkan çiftin yeniden tutuklanacakları iddia edildi.

Dilan ve Engin Polat çiftine kötü haber! Yeniden cezaevine girebilirler - Sayfa 4

İki hafta arayla serbest bırakılan çiftin bu sefer de komşularıyla olan kavgaları nedeniyle yargılandıkları dava ile başları derde girdi.

Dilan ve Engin Polat çiftine kötü haber! Yeniden cezaevine girebilirler - Sayfa 5

PARK SORUNU NEDENİYLE ADLİYELİK OLMUŞLARDI

2 Haziran 2023 günü, lüks konutlarının bulunduğu sitede komşularıyla park sorunundan adliyelik olan çift komşularını darp ettikleri iddialarıyla yargılanmalarına devam ederken davanın duruşmasında önemli gelişmeler yaşandı.

SAVCI MÜTALAASINI DEĞİŞTİRDİ

Taraf avukatlarının katıldığı duruşmada, Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıklayarak sanıkların cezalandırılmaları adına taleplerini sundu.

Bugün görülen duruşmada, savcılık Engin Polat'ın 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası almasını talep etti.

Savcılığın mütalaası

Cumhuriyet savcısı, önceki celsede açıklanan mütalaanın bazı kısımlarını tekrar etti. Dilan Polat hakkında, mağdur Metin S.A'ya yönelik "hakaret" ve "kasten yaralama" suçları şikayet olmaması sebebiyle düşürüldü. Ayrıca, mağdur Esra A'ya yönelik "tehdit" suçunu işlediğine dair somut delil bulunmadığı gerekçesiyle beraat kararı verilmesi istendi.

İddianame detayları

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 2 Haziran 2023 tarihinde Çekmeköy'de Engin Polat'ın doğum günü nedeniyle evde düzenlenen partide yaşananlar detaylandırıldı. Partiye katılan bir misafirin bebeği rahatsızlanınca, park halindeki aracına yönelmesi sırasında başka bir araç gördüğü belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 13.9.2024 11:47

İLGİLİ HABERLER