Sağlık
  • 7.10.2024 20:52

Domuz eti satan bir firma var ki söylesem yer yerinden oynar

Tarımdan Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan, Tarım ve Orman Bakanlığıı'nın ifşa ettiği gıda sahtekarlarıyla ilgili gündemi altüst edecek bir iddiada bulundu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından duyurulan gıda sahteciliği listesine ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor.

Tek tırnaklı ve domuz eti görülen firmalar, vatandaşın midesini kaldırırken şok bir iddia ortaya atıldı.

Tarımdan Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan, TV5'te konuk olduğu programda bir firmanın domuz eti listesinde yer aldığını ancak söz konusu firmanın konuyu mahkemeye taşıyarak yürütmeyi durdurma kararı aldırdığını belirtti.

Foto - Türkiye'yi sarsacak sözler: Domuz eti satan bir firma var ki açıklansa yer yerinden oynar

"Bakanlık bir et firması ile ilgili domuz eti tespitinde bulunuyor, firma konuyu mahkemeye taşıyor mahkeme yürütmeyi durdurma kararı aldığı için listede yer almıyor" diyen İnan, "O firma taklit/tağşiş listesinde yer alsaydı Türkiye'de yer yerinden oynardı" ifadelerini kullandı.

MİLLETE DOMUZ ETİ YEDİREN ÜNLÜ KÖFTECİYİ AÇIKLAYIN
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde, ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edildiği ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle isminin açıklanamadığı öğrenildi.

Turhan Bozkurt

 Tarım Bakanlığı iki şubeden aldığı numunelerde domuz eti tespit etmişti. 
 O firma meşhur köfte markası imiş.  Mahkeme kararı sebebiyle ismi açıklanamadı.  Hakime sormak lazım: “Kimi kimden koruyorsunuz?”

Güncellenme Tarihi : 7.10.2024 21:23

İLGİLİ HABERLER