Gündem
  • 1.5.2007 17:39

DYP'DEN 18 İSTİFA

MERT ÖZPAMUK
NEVŞEHİR ( - DYP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Fatih Okur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, partilerindeki görevlerinden istifa etti.

İstifa gerekçesi olarak il başkanının tutumlarını gösteren Okur, Genel Başkan Mehmet Ağar'ın cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili duruşunu da tasvip etmediğini söyledi.


DYP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Fatih Okur, DYP Nevşehir İl Başkanı Zafer Salgın'ın yönetim tarzında yanlışları, farklı davranış ve tutumları gerekçesiyle yönetim kurulu üyesi 17 arkadaşıyla birlikte partilerindeki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.


İl Başkanı Zafer Salgın'ın demokrat misyona sığmayan görüş ve tutumlarından rahatsız olduklarını belirten Okur, şöyle konuştu: "Göreve geldiğimiz günden beri partimizin menfaatleri için her fedakarlığı yaparak görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Ancak, son zamanlarda il başkanımız Zafer Salgın'ın teşkilatı yönetim tarzında yanlışları, farklı davranış ve tutumlarını yakından müşahade etmiş bulunuyoruz. Bu tür entrika, ayak oyunları ve gelecek hesapları hiç kimseye fayda getirmeyeceği gibi bizim siyasi ahlakımıza da sığmamaktadır. İl başkanı ve yönetim kurulunun demokrat misyona sığmayan görüş ve tutumlarından dolayı ilçe teşkilatı olarak rahatsızız."


Teşkilatlar arasında bu anlaşmazlığın DYP'ye zarar vermemesi için merkez ilçe yönetim kurulu olarak istifa etmeyi uygun gördüklerini anlatan Okur, sözlerini şöyle tamamladı: "Bugün itibarıyla tüm yönetim kurulu olarak partideki görevimizden ayrılıyoruz ancak şu kesinlikle bilinmelidir ki biz hala DYP'liyiz, bundan sonra da bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğiz."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:36

İLGİLİ HABERLER