Asayiş
  • 29.1.2022 11:15

Ece Erken'in eşinin katilleri yakalandı

Ece Erken'in eşinin katilleri yakalandı

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili aranan şüpheliler yakalandı.

Kendisine ait restoranda alacak-verecek meselesi yüzünden öldürülen ünlü sunucu Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili gözaltı sayısının 11'e yükseldiği öğrenildi.

 Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Cinayetin ardından harekete geçen emniyet ekipleri kamera görüntülerinden tespit ettikleri 6 kişiden 2'sini gözaltına almıştı.

Olayla alakalı bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Bu sabah saatlerinde emniyet güçleri 9 kişiyi daha gözaltına aldı.

GÖZALTI SAYISI 11

Böylelikle operasyonların devamında gözaltı sayısı 11'e yükseldi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜLER

Öte yandan Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ilk gözaltına alınan zanlılar Uğur Can B. ve Gökhan K., sağlık raporu alınmak üzere Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

NE OLMUŞTU

İstanbul Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi.

Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bacağından 7 kez vurulduğu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybından hayatını kaybettiği belirtildi.

Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 29.1.2022 11:32

İLGİLİ HABERLER