EFES PİLSEN: 75 - ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ: 69
Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Efes Pilsen, ilk periyodu 19-10 önde tamamladı.
2. periyoda iyi başlayan konuk takım, Hakan Köseoğlu-Simmons ile dışardan, Ruziç ile pota altında sayı üretti ve 16. dakikada 22-22 beraberliği sağladı. Ermal'in devreye girmesiyle üstünlüğü yeniden ele geçiren Efes Pilsen, ilk yarıyı 39-31 önde kapadı.
Efes Pilsen, 3. çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü. Rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen lacivert-beyazlı ekip, Ender ve Ermal ile skor üreterek, 3. periyodu 56-49 önde geçti.
Çekişmeli geçen son periyotta Efes Pilsen, Hutson, Ermal ve Ender ile sayılar üretmesine karşın Hakan Köseoğlu ve Ruziç'i engelleyemeyince, farkı açamadı. Antalya Kepez Belediyesi, maçın bitimine 35 saniye kala Gordon ile pota altından basket bularak farkı 1 sayıya (70-69) indirdi. Ancak son saniyelerde hata yapmayan ve 5 sayı daha üreten Efes Pilsen, rakibine de sayı izni vermeyerek, karşılaşmayı 75-69 kazandı.
Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Halil Baldemir xxx, Can Atsüren xxx, Tunçtan Durmuşcan xxx
Efes Pilsen: Penn xxx 3, Wright x 5, Mustafa xx 6, Ermal xxx 23, Hutson xx 9, Ender xxx 18, Woods xx 4, Gregory x 4, Kerem x 3
Antalya Kepez Belediyesi: Hakan Köseoğlu xx 5, Güven x 5, Simmons xx 11, Ruziç xxx 11, Gordon xxxx 32, Bora x 5, Mehmet x
1. Periyot: 19-10
Devre: 39-31 (Efes Pilsen Lehine)
3. Periyot: 56-49