Gündem
  • 30.6.2024 13:50

El Kassam, Refah'ta bir İsrailli subayın vurulduğunu gösteren bir video yayınladı

El Kassam, Refah'ta bir İsrailli subayın vurulduğunu gösteren bir video yayınladı. İşgal, daha önce onun öldüğünü duyurmuştu.

Hamas hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları, 28 Haziran 2024 Cuma günü, işgalin perşembe günü İsrail'deki çatışmalar sırasında İsrailli bir subayın ölümünü resmen ilan etmesinin ardından, keskin nişancılarla vurulan bir İsrailli subayın video kayıtlarını yayınladı. Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah.
El Kassam, savaşçılarının Refah şehrinin doğusundaki Shubaili Camii civarında Çavuş Eyal Shines'i vurup öldürebildiğini söyledi.
Bu, Cuma günü Gazze Şeridi'ne saldırı alanlarındaki işgal güçleriyle daha fazla araç ve tankı hedef alan direnişin devam ettiği bir dönemde geldi.
El Kassam Tugayları şunları söyledi: Gazze şehrinin doğusundaki Al-Shuja'iya mahallesinde Al-Yassin 105 top mermisi taşıyan Merkava 4 işgal tankını hedef aldılar.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin doğusundaki Brezilya mahallesinde de bir asker gemisi "Al-Yassin 105" füzesiyle hedef alındı.


 

Güncellenme Tarihi : 30.6.2024 15:59

İLGİLİ HABERLER