Gündem
  • 12.7.2024 21:25

El Kassam vurdu tankların gövdesi havalandı..

Tank gövdeleri uçtu... “El-Kassam” tarafından Refah ve Shuja'iya'daki işgal araçlarını hedef alan yeni sahneler yayınlandı 


İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı El Kassam Tugayları tarafından yayınlanan yeni videolar, işgalin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısında ön saflarda yer alan savaşçıların sergilediği kahramanlık sahnelerini gösteriyordu. 

Görüntülerde, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin batısında İsrail işgal ordusu askerleri ve araçlarının hedef alındığı görülüyor.

El Kassam, 7 Temmuz'a kadar uzanan hedefleme operasyonlarının, savaş timinin Mısır sınırındaki Refah'ın batısındaki Tel el Sultan mahallesindeki Birinci Cadde'ye girmesi sırasında gerçekleştiğini açıkladı.

Görüntülerde işgal araçlarının ilerleyişinin izlenmesi, ardından bazılarının "Al-Yassin 105" zırh karşıtı mermilerle hedef alınması ve bazılarının alev alması yer aldı.

Görüntülerde ayrıca tanklardan birinden dışarı bakan bir İsrail askerine doğrudan ateş edilerek doğrudan vurulması da yer alıyor.

El Kassam videoyu, savaşçılarından birinin tanklardan birinin altına gerilla eylem bombası yerleştirmesi ve ardından büyük bir patlama sesi duymadan hemen geri çekilmesiyle sonlandırdı. 

Güncellenme Tarihi : 12.7.2024 21:28

İLGİLİ HABERLER