Spor
  • 26.8.2024 21:15

Elveda Abdülkerim Bardakcı!

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ile yollar ayrılıyor. Milli savunmacı Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımını Rus basını açıkladı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'da 3'üncü sezonunu geçiren Abdülkerim Bardakcı için uzun süredir gündemde olan ayrılık sonunda gerçekleşiyor. Özellikle Rus ve Suudi kulüpleriyle adı anılan Abdülkerim Bardakcı tercihini Rusya'dan yana kullandı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI YUVADAN UÇUYOR
Galatasaray'ın kazandığı son 2 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Abdülkerim Bardakcı bu kez sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir karar aldı. Rus basınında yer alan habere göre; Zenit, Abdülkerim Bardakcı'nın transferi için Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Rus ekibinin, 30 yaşındaki oyuncu ile de anlaştığı ve bu transferi bu hafta içerisinde açıklayacağı haberin ayrıntılarında yer aldı.

SÖZLEŞMESİNİN BİTİMİNE 10 AY KALDI
2022-2023 sezonu başında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı'nın Cimbom ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona eriyor. Galatasaray'ın ek olarak sözleşmeyi 1 sezon daha uzatma opsiyonu bulunuyor.

TAM 10 GOL ATTI
Galatasaray ile tüm kulvarlarda 81 resmi maça çıkan milli savunma oyuncusu, bu mücadelelerde 10 gol ve 3 asist üreterek hücum yönündeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı'nın güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Güncellenme Tarihi : 26.8.2024 21:17

İLGİLİ HABERLER