Spor
  • 31.3.2011 11:28

EMENİKE'DEN ÇOK NET TRANSFER AÇIKLAMASI

AKLIMDA VE KALBİMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ VAR

Radyospor’da Özgür Sancar’a özel açıklamalar yapan Emenike, “Sezon sonunda, başkanım ve yönetimimiz uygun görürse Karabükspor’dan ayrılacağım. Aklımda ve kalbimde Şampiyonlar Ligi’nde oynamak var” dedi.

İPUCU VERDİ

Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini özellikle vurgulayan Nijeryalı futbolcu, hangi takıma transfer olacağıyla ilgili önemli bir ipucu verirken, “Karabükspor’a çok şey borçluyum, kulübümün çıkarı doğrultusunda hareket edeceğim. Sezon sonunda bir başka takıma transfer olacağım.” diyerek gideceği bu konuda somut adımların atılacağı mesajını verdi.

AVRUPA’DAN DA TEKLİF VAR

“Galatasaray ve Fenerbahçe seni ısrarla istiyor, bu iki takımdan bir tanesine mi gideceksin?” şeklindeki soruya ise “Bilmiyorum, Avrupa’dan da teklifler var. Sezon sonunda transfer sürprizi olacak; Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum” şeklinde cevap verdi.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEMDE YOBO’NUN DA ETKİSİ VAR

Nijerya Milli Takımı’na seçilmesinde takım kaptanı Yobo’nun etkisi olduğunu belirten Emmanuel Emenike, “Yobo’nun da etkisi oldu; ama teknik direktörümüz de benim performansımdan çok memnun. Milli Takım’a seçildiğimi için çok mutluyum” diye konuştu.

YOBO, FENERBAHÇE’YE TRANSFERİ KONUSUNDA TAVSİYEDE BULUNDU MU?

Golcü futbolcu, Yobo’nun Fenerbahçe’de çok iyi bir performans gösterdiğini belirterek, “Zaten kendisini İngiltere’de ispatlamış. Nijerya Milli Takımı’nın kaptanı. Kalitesi tartışılmaz” derken, Yobo’nun Fenerbahçe’ye gelmen konusunda sana tavsiyesi oldu mu?” şeklindeki soru üzerine ise, “Bir şey konuşmadık. Ama tabii ki şahsıma bir teklif gelirse bunu düşünürüm” demekle yetindi.

HAFTAYA TAKIMA KATILACAK

Ağır bir sakatlık geçiren Emenike, şu anda çok iyi olduğunu ve haftaya takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

Radyospor

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:58

İLGİLİ HABERLER