Spor
  • 15.10.2024 15:28

En-Nesyri sürprizi! Şaşırtan talip

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen Youssef En-Nesyri şimdiye kadar beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Yıldız isim için transfer iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi yaptığı yıldız transferlerinden en çok ses getirenlerden biri de Sevilla'dan kadrosuna kattığı Faslı yıldız Youssef En-Nesyri oldu.

Sarı lacivertlileri, transferi için uzun uğraşlar verdiği ve adı Roma ile de anılan Faslı santrforu 19.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katarken 27 yaşındaki golcüyle de 5 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen oyuncusu olarak tarihe geçen Youssef En-Nesyri, şu ana kadar gösterdiği performansla beklentileri altında kaldı. Sarı-lacivertli formayla şu ana kadar çıktığı 11 maçta 1 gol atan Faslı futbolcu, Süper Lig'de oynanan Göztepe maçında ağları havalandırmayı başarmıştı.

İstenen performansı verememesi nedeniyle çoğu zaman maçlara kulübede başlayan Youssef En-Nesyri ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. "Vamossevilla" adlı sitede; Sevilla'nın En-Nesyri'yi devre arasında kiralamak isteyebileceğini vurguladı.

Youssef En-Nesyri, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 11 maçta 443 dakika süre aldı. Faslı futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor. En-Nesyri'nin güncel piyasa değeriyse 22 milyon Euro.

Güncellenme Tarihi : 15.10.2024 15:31

İLGİLİ HABERLER