Gündem
  • 12.7.2025 20:56

Erdoğan, Kızılcahamam Toplu Açılış Töreni'nde konuştu

Ankara'da 37 eserin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kızılcahamam doğa ve sağlık turizminin yanında artık kültür ve kongre turizminin de önemli yerlerinden biri oluyor. İnanıyorumki ileride burası büyük projelere ev sahipliği yapacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen Kızılcahamam Toplu Açılış ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında "Eserlerimizle milletimize verdiğimiz sözleri yapmanın gururunu yaşıyoruz." diyerek, "37 eserimizin açılışını az sonra birlikte yapacağız. İlçemize vizyon katan bu eserler şimdiden hayırlı uğurlu olsun." ifadesinde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

“ESERLERİMİZLE MİLLETİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YAPMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Sevgili Ankaralılar, değerli misafirler herbirinizi en kalbi duygularımla hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Başkentimizin gözbebeğinde, sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin şahsına, Ankara'nın dört bir yanındaki kardeşlerime selamlarımı götürüyorum.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız başta olmak üzere, buradaki yatırımlara değer veren diğer bakanlıklarımıza da şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. TOKİ'mize, işçisinden, mimar ve mühendisine her birine şükranlarımı iletiyorum. Eserlerimizle milletimize verdiğimiz sözleri yapmanın gururunu yaşıyoruz.

“37 ESERİMİZİN AÇILIŞINI AZ SONRA YAPIYORUZ”

37 eserimizin açılışını az sonra birlikte yapacağız. İlçemize vizyon katan bu eserler şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Eserlerimizle, projelerimizle, milletimize verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Durmak yok yola devam.

Kızılay'ın tam kalbinde tarihle bugünü buluşturan Saraçoğlu Mahallesini yeniden inşa ettik. 45 bin kapasiteli stadyum projemizle Ankara'yı yeniden sporun da başkenti yapmayı hedefliyoruz. Belediyelerimizin yeşil alan projelerine tam destek veriyoruz. Yol, su gibi ihtiyaç kalemlerinde vatandaşlarımızın yanında duruyor, projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Ankaramızı çevreci, modern ve yaşanılabilir bir yer yapıyoruz.

“KIZILCAHAMAM'I TÜRKİYE'NİN İLK SIFIR ATIK PİLOT İLÇESİ YAPTIK”

Geniş orman örtüsü, yeşili, cennet gibi doğasıyla Kızılcahamam, Ankara'nın dinlenme yeridir. Kızılcahamam doğa ve sağlık turizminin yanında artık kültür ve kongre turizminin de önemli yerlerinden biri oluyor. İnanıyorumki ileride burası büyük projelere ev sahipliği yapacak.

Suyu gibi sıcak, doğası gereği mert insanlarıyla Kızılcahamam bu ülkenin bekası için mücadeleden çekinmeyen vatandaşlarına sahiptir. Kızılcahamam, milli ve yerlidir, bizim dostumuz ve kardeşimizdir. İstanbul ve Ankara'dan sonra Kızılcahamam bizim üçüncü yerimiz olarak da partimiz açısından önem arz ediyor. Sizlerin hizmetinde olmaya gayret ediyoruz. Kızılcahamam'ı Türkiye'nin ilk sıfır atık pilot ilçesi yaptık. Kızılcahamam artık sıfır atıkta öncü bir ilçe oldu.

“ESERLERİMİZLE, YATIRIMLARIMIZLA 'DURMAK YOK YOLA DEVAM' DİYORUZ”

Bugün de 37 eser ve yatırımı siz kardeşlerimizin hizmetine veriyoruz. Eserlerimizle, yatırımlarımızla 'durmak yok yola devam' diyoruz. Kızılcahamam ve Ankara'mız için bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buraya katkı veren her bir kardeşimize teşekkür ediyorum.

Güncellenme Tarihi : 12.7.2025 21:08

İLGİLİ HABERLER