Sağlık
  • 24.9.2021 14:45

Erdoğan: Maske konusunda taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz

Erdoğan'dan maske açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maske konusunda taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Hz. Ali Camii'ne geçti.

Cuma namazının kılınmasının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerden gelen soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin kendisine, “Delta varyantına bağlantılı olarak son zamanlarda vaka artışları görülüyor. Okulların açılması ile çocuklarda da görülmeye başladı. Bu konuya ilişkin ek tedbirler gündeme gelir mi değerlendirmeniz nedir?” sorusunu yöneltmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konunun Bilim Kurulu’nun ilgi alanında olduğunu belirtti.

"BİLİM KURULU'NUN MASKE KONUSUNDA HASSASİYETİ VAR"

Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda tedbirlerden taviz verilmeyeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri kaydetti.

"Yeni tedbirler benim ilgi alanımdan öte, bu Bilim Kurulu’nun ilgi alanı. Dün Bakanımla da yaptığım görüşmede, başta maske olmak üzere bunlardan taviz veremeyiz diyor. Bundan taviz veremeyiz dediğine göre de demek ki Bilim Kurulu’nun maske konusunda bir hassasiyeti var. Ve bunun da kapalı mekanlarda olduğu bir gerçek. Bundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan maske açıklaması #1

 

 

"BEN VEFATA ÇOK ÖNEM VERİYORUM"

Özellikle ben vefata çok önem veriyorum. Vefatla birlikte de vakaların asgariye inmesi bu mücadelede bizim başat tedbirlerimiz ile olacak."

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan maske açıklaması #2

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.9.2021 14:53

İLGİLİ HABERLER