Erdoğan torununa Kuran-ı Kerim öğrettiği fotoğrafı anlattı

1 dk okuma
Erdoğan torununa Kuran-ı Kerim öğrettiği fotoğrafı anlattı

Hızlı Özet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torununa Kuran-ı Kerim öğrettiği bir fotoğraf yayınlandı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberde Erdoğan’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif Albayrak’la zaman geçirip, ona Kur’an-ı Kerim öğrettiği belirtildi.






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kuran-ı Kerim eğitimi verirken çekilmiş fotoğrafı geçtiğimiz gün sosyal medyaya düşmüş ve paylaşım rekorları kırmıştı. Cumhurbaşkanı o fotoğrafın hikayesini anlattı...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyonda katıldığı canlı yayında o fotoğrafla ilgili olarak önemli detaylar verdi.



Erdoğan fotoğrafın 15 Temmuz gecesi, darbe girişiminden hemen önce Marmaris'te çekildiğini söyledi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan o fotoğrafın hikayesini anlattı



Erdoğan'ın bu fotoğrafı dikkat çekmişti..



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kuran-ı Kerim eğitimi verirken çekilmiş fotoğrafı yayınlandı. Fotoğraf sosyal medyada da ilgi gördü.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torununa Kuran-ı Kerim öğrettiği bir fotoğraf yayınlandı.



Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberde Erdoğan’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif Albayrak’la zaman geçirip, ona Kur’an-ı Kerim öğrettiği belirtildi.









 



 



 




Bu haber 1365 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan :  Yargının yasamaya veya yürütmeye vesayeten iş yapma, karar alma hakkı ve yetkisi de yoktur.
Gündem
#Recep Tayyip Erdoğan#Danıştay#Tören

Erdoğan : Yargının yasamaya veya yürütmeye vesayeten iş yapma, karar alma hakkı ve yetkisi de yoktur.

Hukukun özü ve meşruiyetini, evrensel nitelikteki bu değerlerden aldığına dikkati çeken Erdoğan, şunları söyledi:Hak ve özgürlükler, bir bakıma insanın korunaklı alanını belirleyen, bireysel güvenliği temin eden kurallar kümesidir.

Habervitrini13942 Görüntüleme
Özgür Özel, Süleyman Soylu'ya 10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek
Gündem
#Ankara#TBMM#Süleyman Soylu

Özgür Özel, Süleyman Soylu'ya 10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu tarafından açılan hakaret ve iftira davası neticelendi. Ankara 47. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Soylu'ya 10 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Habervitrini13868 Görüntüleme
CHP'de Burcu Köksal Kararı: Kesin İhraç İstemiyle Disiplin Kurulu'na Gönderildi
Gündem
#Burcu Köksal#ihraç#tedbir

CHP'de Burcu Köksal Kararı: Kesin İhraç İstemiyle Disiplin Kurulu'na Gönderildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi, AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı, kesin ihraç talebiyle ve tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti. Parti Sözcüsü Zeynel Emre, Köksal'ın Genel Başkan Özgür Özel dahil kimsenin telefonlarına çıkmadığını açıkladı.

Habervitrini12025 Görüntüleme
İran, CIA ve MOSSAD'A casusluk yapan yüksek lisans öğrencisini idam etti.
Gündem

İran, CIA ve MOSSAD'A casusluk yapan yüksek lisans öğrencisini idam etti.

IHR, onu "seçkin bir öğrenci" olarak tanımlayarak, "hücrede tutulduğunu, işkenceye maruz bırakıldığını ve sahte itiraflarda bulunmaya zorlandığını" belirtti.

Habervitrini13811 Görüntüleme