Asayiş
  • 6.12.2021 11:31

Erdoğan'a kurulan bombanın sırrı çözüldü

Başkan Erdoğan'ın konvoyuna bombalı tuzakta çarpıcı detay!

Son dakika haberler... Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipteki bir polis memurunun özel aracının altına yerleştirilen 1.5 kilo ağırlığındaki patlayıcıyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. İşte kan ve kaos arayan hainlerin bombalı tuzağı getirme hazırlama sürecine ilişkin ortaya çıkan son dakika bilgileri..

Son dakika | Başkan Erdoğan’ın konvoyuna bombalı tuzakta çarpıcı detay!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipteki polis memurunun özel aracının altına yerleştirilen 1.5 kilo ağırlığındaki patlayıcının teröristler tarafından Suriye'den getirildiği belirlendi.

İşte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu ve görevli polislerle ilgili teröristlerin yaptığı hain plan ve SABAH'ın ulaştığı çok önemli detaylar...

Son dakika | Başkan Erdoğan’ın konvoyuna bombalı tuzakta çarpıcı detay!

İMHA EKİBİ TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Suriye sınırındaki Nusaybin'de İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memurunun aracının altına teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcı bomba imha ekiplerince etkisiz hale getirilmişti.

Güncellenme Tarihi : 6.12.2021 11:47

İLGİLİ HABERLER