Asayiş
  • 27.11.2004 00:30

EREĞLİ'Yİ KARIŞTIRAN KADIN AĞIR KONUŞTU : BEN BU İŞTE KONU MANKENİ OLMAM OLURSAM EN PAHALI MANKEN OLURUM

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Emniyet Müdürü Ünal Şahin ile ilişkisi olduğu öne sürülen Gülay Yaman, ''Şahsıma yönelik iddialarını kanıtlayamayanlar hakkında dava açacağım'' dedi.


Yaman, düzenlediği basın toplantısında, ulusal gazetelerde yer alan, ''Emniyet Müdürü Şahin'in, makam odasında, kendisinin eski erkek arkadaşları oldukları gerekçesiyle E.M ile A.T.A'yi dövdüğüne'' ilişkin haberlerin asılsız olduğunu savundu.


Kendisine komplo kurulduğunu ileri süren Yaman, buna izin vermeyeceğini belirterek, ''Bunları kim planladıysa, hesabını ağır biçimde ödeyecektir. İddialarını kanıtlayamayanlar hakkında maddi ve manevi çok yüklü tazminat davası açacağım. Bu olayda konu mankeni olmayacağım, olursam da en pahalı manken olacağım'' dedi.


Dün ve bugün bazı ulusal gazetelerde yayımlanan haberlerde, Şahin'in, Gülay Yaman'ın eski erkek arkadaşları E.M. ile A.T.A'yı makam odasına çağırarak dövdüğü öne sürülmüştü.

İDDİA SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Emniyet Müdürü Ünal Şahin'in kendisini dövdüğüne dair iddialarda bulunan E.M'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları ileri sürülerek gözaltına alındı.


Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları araştırma sonucu, tehditle çek ve senet tahsilatı gerçekleştirerek çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla, E.M. (40), T.Ö. (23), E.K. (42), A.K. (23) ve A.K'ı (18) gözaltına aldı.


İl Emniyet Müdürü Mustafa Öncül, yaptığı açıklamada, Şahin'in hakkındaki iddiaların araştırıldığını belirterek, ''İlçe Emniyet Müdürü'nün açığa alınması gibi durum söz konusu değil. İdari soruşturma başlatıldı. Konu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak'' dedi.


Ulusal bir gazete yayımlanan haberde, Şahin'in, sevgilisi olduğu iddia edilen G.Y'nin, eski erkek arkadaşları E.M. ile A.T.A'yı makam odasına çağırarak dövdüğü öne sürülmüştü.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:21

İLGİLİ HABERLER