Gündem
  • 5.6.2024 10:19

Erkan Petekkaya Erdoğan'dan yardım istemişti.. Sorun birkaç saat içerisinde çözüldü

Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istemişti! Sorun saatler içinde çözüldü

Oyuncu Erkan Petekkaya, turizm bölgesi olan Göcek halkı adına sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istemişti.  Kısa sürede gündem olan Petekkaya, çağrısına yanıt buldu ve Göcek marinayı kiralayan şirketin sahibiyle anlaştıklarını duyurdu.

Sayısız projelerde gösterdiği oyunculuk performansıyla akıllarda unutulmaz bir yer edinen Erkan Petekkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Göcek marinadaki vatandaşların mağdur edildiğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısında bulunmuştu.

Petekkaya şu sözlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmişti: "Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor" diyen Petekkaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istediği paylaşım şu şekilde:

"Sn. Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz birçok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri, gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti, sevgilerini, memleketlerine duydukları saygıyı, hepsini bu şirket yok etmiştir.

Adım Erkan Petekkaya. 20 yıldır Göcek'teyim. Bu sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor. 

Son olarak Sayın Cumhurbaşkanım, Göcek'teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin, bu insanların olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların Kızılderililere yaptıklarını şimdi burada yapıyorlar. Saygılarımla."

<p><strong>Son olarak Sayın Cumhurbaşkanım, Göcek'teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin, bu insanların olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların Kızılderililere yaptıklarını şimdi burada yapıyorlar. Saygılarımla."</strong></p>

SORUN SAATLER İÇİNDE ÇÖZÜLDÜ

Bugün yeni bir video yayınlayan Erkan Petekkaya, Göcek marinayı kiralayan şirketi sahibiyle görüştüklerini ve sorunun çözüldüğünü duyurdu. 

Petekkaya yeni paylaşımında "Göcek marinayı kiralayan Ottomarin şirketinin sahibi Sayın Mustafa Atilla , tekne kooperatifçilerinin sorunlarını dinlemek üzere sağ olsun işini gücünü bırakıp Göcek'e geldi. 

<p><strong>Petekkaya yeni paylaşımında "Göcek marinayı kiralayan Ottomarin şirketinin sahibi Sayın Mustafa Atilla , tekne kooperatifçilerinin sorunlarını dinlemek üzere sağ olsun işini gücünü bırakıp Göcek'e geldi. </strong></p>

Teknecilerin dertlerini dinleyip kalıcı çözümler sundu. Büyük özveriler göstererek kooperatifçilerin bir çok isteğini kabul edip onları mağdur etmedi. 

Göcek'e büyük katkılar kazandıracağını gördüğümüz Sayın Mustafa Atilla Bey'e yaptığı her şey için Göcek halkı adına teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 5.6.2024 22:30

İLGİLİ HABERLER