Asayiş
  • 10.10.2024 14:05

Erkekler çekmecesinden PED bulundurmalı, kadınlar istediğinde versin diye

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan: Sette erkeklere 'regl oldum' diyorum, ped aldırıyorum…

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bir dergiye verdiği söyleşide "Sette regl olursam, erkeklere de bilerek 'Regl oldum' diyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal" dedi.

Meslektaşı Kubilay Aka ile sevgili olan Hafsanur Sancaktutan Marie Claire dergisine konuştu. Sancaktutan regl açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

"Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım" diyen 24 yaşındaki oyuncu, regl olduğu zaman sette erkeklere durumu açıkladığını belirtti.

"Sette regl olursam, erkeklere de bilerek 'Regl oldum' diyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal." ifadelerini kullanan Sancaktutan, regl döneminin doğal bir süreç olduğunu vurguladı.

"Set çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun"

Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci'nin de regl açıklaması da dikkat çekmişti. Düvenci, şu açıklamayı yapmııştı:

"Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun. Çünkü bazen istemediğimiz bir gün regl olabiliyoruz. Kadın arkadaşın 'Ya ped var mı?' diye sana sorabilsin. Sen de çekmecenden çıkar ver. İşte o zaman hayat değişecek ve ezber bozacak."

Güncellenme Tarihi : 10.10.2024 14:09

İLGİLİ HABERLER