Spor
  • 30.11.2021 10:58

Erman Toroğlu : "Bunun sorumlusu yönetim ve Ali Koç

Süper Lig'in 14. hafta kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Derbide Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe, dün oynadığı futbolla yine eleştirilerin hedefi oldu. Taraftar maçın ardından sosyal medyada takıma ve yönetime eleştiriler yağdırdı. SABAH Spor yazarı Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar maçla ilgili çok çarpıcı ifadeler kaleme aldı. Erman Toroğlu, Pereira ile ilgili çok tartışılacak yorumlar yaptı.

Oyundan alınan İrfan Can Kahveci, Pereira'nın kararına sert bir şekilde tepki gösterdi ve çıkarken Pereira'nın yüzüne bakmadı. SABAH Spor yazarları Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar, dünkü maçla ilgili çok çarpıcı ifadeler kaleme alarak Fenerbahçe'deki krizi yorumladı.

ERMAN TOROĞLU: İRFAN CAN YÜZ YÜZE GELMEK İSTEMEDİ

F.Bahçe teknik direktörünün ne yapmak istediğini, ne yapmamak istediğini bu maçta herkes iyi anladı. Sahada düzgün top oynayan 3-4 kişi varsa bir tanesi İrfan Can'dı. Onu oyundan alıyor, İrfan Can yürürken onun önünden geçiyor, yüz yüze gelmek istemiyor. Olmuyor; sahada yürüyen, hiçbir şey yapmayan Mesut'u 90'da oyundan alıyor, hem de elini sıkarak tebrik ediyor…

"PEREİRA OYUNCULARLA MÜCADELE EDİYOR"

Eee, yabancılar böyledir, cinlerdir! Kimden tehlike gelecek, kimden gelmeyecek iyi biliyorlar. Mesut istemezse gidecek ama İrfan Can'ın o gücü yok. İyi oynayanı alıyor, kötü oynayanı tutuyor. F.Bahçe'de iş yapacak an az 3 oyuncu yedek kulübesinde. Ama teknik adam onlarla mücadele ediyor. Bunların başında da Pelkas var, bu oyuncuya yazık oluyor.

KELLE ALMA MAÇI VAR

Şu bir gerçek, üç hafta sonra çok güzel bir maç var. Hani Kaybedenler Kulübü diye bir film vardı. Üç hafta sonra o oynanacak. Sergen Yalçın'lı Beşiktaş, Pereira'lı F.Bahçe.. Yani kelle alma maçı! Tabii bu yazıyı biz yazmıyoruz, iki teknik adam kendileri yazdırıyor.

Hem Beşiktaş yönetimi hem F.Bahçe yönetimi, Sergen ile Pereira'yı yollayamadılar. Yollayamazlar! Niye, çünkü onları yolladıkları zaman oradaki idam sehpasına onlar çıkacak. Cin gibiler maşallah!

İlk yarıda F.Bahçe'nin şutu yok, ikinci yarı oyunun kontrolü yine Göztepe'nin elinde. Direkten dönen top gol olsa, F.Bahçe buradan puansız dönerdi. Aslında basın için F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında olmaması kötü bir olay. Çünkü böyle olursa; okuyucu sayısı azalır, TV'de reytingler düşer. Ama bunlar halen daha hakemleri, TV yorumcularını ve gazetecileri hedef gösteriyorlar.

"MAÇ İÇİN FAZLA BİR ŞEY YAZAMIYORUM"

Bakın maç için fazla bir şey yazamıyorum çünkü maçta fazla bir şey yok. Şu var, Göztepe düşme hattında, inanılmaz bir şekilde yardımlaşıyor ve koşuyor. Yani 8-10 hafta ne kadar puan alırsan bu avantajdır, çünkü sonrasında puanlar aslanın ağzına değil midesine iner.

NE OLDU ÜÇLÜ DEFANSA!

Şöyle bir bakıyorum, 90 dakika boyunca F.Bahçe kalecisi daha zorlandı, Göztepe kalecisi neredeyse hiç zorlanmadı. Bu bize maçın fotoğrafını gösterebilir, fikir verir. Düşünün, böyle bir maçta Mete Kalkavan hiç zorlanmadan kararlar verdi. Ne oldu üçlü oynayacağım diyen Pereira'ya!

"BUNUN SORUMLUSU YÖNETİM VE BAŞKAN ALİ KOÇ"

Bastıra bastıra dörtlüye döndü... Futbolcuların zoruyla. Yani, tükürdüğünü ona yalattılar. Sahanın kenarında da duruşu, yüz ifadesi, vücut dili çok kötüydü. Bunun sorumlusu da kim? Yönetim ve Başkan Ali Koç...

AHMET ÇAKAR: "SÜPER YÖNETTİ!"

Yahu Pereira! Ne kadron kadro, ne sistemin sistem! Bakma geçen hafta G.Saray'ı yendin, takımın başında kaldın… Gittin Olympiakos'a yenildin, dün gece de ligin en zayıf takımlarından birine puan kaybettin. Puan kaybından öte F.Bahçe'nin attığı gol dışında 'ah vah' dedirtecek tek pozisyon yok.

"FERDİ GİBİ SİLAHİ HANGİ AKLA HİZMET SAĞ BEK GİBİ KULLANIYORSUN"

Sahada o ana kadar topla en iyi oynayan, adam geçen ve golün de pasını veren İrfan Can'dı. Tuttun onu da oyundan çıkardın. Senin santrforun kim? Ferdi gibi önemli silahı hangi akla hizmet sağ bek gibi kullanıyorsun? Dün geceki maç F.Bahçe için lige tutunma maçıydı. Ama beraberliğe bile şükretsinler.

İlk yarıda Mesut yanlış pas atıyor, Kim ağır kalıyor ve F.Bahçe amatörce bir gol yiyor… Eskiden F.Bahçe, puan kaybettiği maçlarda bile özellikle 2. yarılarda oyunu domine eden taraftı. Ama dün gece öyle olmadı. Tek bir pozisyon; İrfan Can'ın ortası ve Serdar'ın kafası ile kazanılan 1 puan!

Güncellenme Tarihi : 30.11.2021 11:02

İLGİLİ HABERLER