Spor
  • 23.4.2023 17:06

Erman Toroğlu Lale Orta'yı yerin dibine soktu.. G.Saray'ı yakan hakeme 5 maç niye verdin

 Erman Toroğlu'ndan MHK Başkanı Lale Orta'ya şok sözler! "Galatasaray'ı eleten hakeme..."

Son dakika haberleri... Sabah Spor yazarı Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan 90+1 programında Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'yı yerden yere vurdu. Toroğlu, Merkez Hakem Kurulu'nun almış olduğu "Bazı hakemlere ikinci bir değerlendirmeye kadar görev vermeme" kararıyla ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı. Usta ismin gündeminde Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray-Başakşehir maçında yaşananlar vardı.

Sabah Spor yazarı Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan 90+1 programında Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'yı yerden yere vurdu. Toroğlu, Merkez Hakem Kurulu'nun almış olduğu "Bazı hakemlere ikinci bir değerlendirmeye kadar görev vermeme" kararıyla ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı. Usta ismin gündeminde Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray-Başakşehir maçında yaşananlar vardı.

Yapılan açıklamada, "Son hafta müsabakaları için yapılan teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; ikinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmeyecektir" denildi.

ERMAN TOROĞLU, LALE ORTA'YI YERDEN YERE VURDU

Merkez Hakem Kurulu'nun hakemlerle ilgili bu flaş kararına en sert tepki ise SABAH Spor Yazarı Erman Toroğlu'ndan geldi.

MHK'nin bazı hakemleri kızağa çekmesiyle ilgili konuşan Toroğlu, Galatasaray-Başakşehir maçında VAR'da görevli olan Özgür Yankaya hakkında ağır ifadeler kullandı ve MHK Başkanı Lale Orta'ya seslendi.

Fındık fıstıkları verirler, fındık fıstık hakemleri. Başka hata yapan hakemler ne olacak? Daha ne hakemler var, uzunluğu Marmara'ya cacık olur. Karagümrük - Fenerbahçe maçında Valencia'nın pozisyonunu izlerken penaltıyı görüyorum. Hangisine ceza verdiniz ya utanın!

"ÖZGÜR YANKAYA'YA ÖDÜL VERİYORSUN"

Galatasaray - Başakşehir maçının VAR hakemi Özgür Yankaya 5 maça çıkmış, ödüldür. Galatasaray'ın maddi kaybı? Bu adamın yıllar önce bıraktırılması gerekirdi. Bir tek vukuatı Galatasaray maçı değil ki.

"FENERBAHÇE ATTI, KAYSERİ ELENDİ"

Geçen gün biriyle konuşuyorum; Özgür Yankaya, Fenerbahçe - Kayserispor kupa maçı. Maçın son dakikaları. Caner bir vurdu Kayserili oyuncuya, Kayserili oyuncu reklam tabelelarına gitti. O top döndü Fenerbahçe gol attı, Kayseri elendi. Takımın başında da Süleyman Hurma vardı. Net hatırlıyorum.

"ÇOK EVVEL BIRAKTIRILMALIYDI"

Biliyorsun Özgür Yankaya, gol atıldı, bu da ayağıyla gol attı. Buna Yusuf (Namoğlu) torpil yaptı, kıyak yaptı. Çok evvel bıraktırılması lazımdı. Hangisine ne yaptınız, Galatasaray elenince ödül verdiniz.

O zaman Galatasaray elensin mi dediniz de o maçtan sonra 5 maça verdiniz ödül olarak. Bu maçtan sonra 5 maça gidiyorsa Özgür Yankaya; Lale Orta, senin ve ekibinin kastı var. Net söylüyorum. Ağır bu söylediğim. Hedef yapmışsınız, vermişsiniz, sonra da ödül vermişsiniz. Ayıp ya ayıp! Hem günah, hem ayıp.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2023 17:15

İLGİLİ HABERLER