Spor
  • 30.4.2023 00:28

Erman Toroğlu'dan İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kartına bomba yorum!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı mücadeleden 3-1 galip ayrılarak kritik maçta 3 puanı hanesine yazdırdı. Mücadeleye İrfan Can Kahveci'nin gördüğü kırmızı kart damga vururken, usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında o pozisyon hakkında olay sözlerde bulundu. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı mücadeleden 3-1 galip ayrılarak kritik maçta 3 puanı hanesine yazdırdı. Mücadeleye İrfan Can Kahveci'nin gördüğü kırmızı kart damga vururken, usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında o pozisyon hakkında olay sözlerde bulundu.

Hakem Zorbay Küçük, VAR incelemesi sonrası pozisyonu izledi ve kararını değiştirerek İrfan Can'a 45+5'te kırmızı kart gösterdi.

"BUNU NASIL YAPARSIN?

A Spor ekranlarında İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kartını değerlendiren usta yorumcu Erman Toroğlu, "Şu yaptığın hareket ne hareketi? Olur topa gelirsin, yatarsın o zaman başka yorum yaparız. Şunu nasıl yaparsın abi?""Hakem VAR'a gitmeden bu pozisyonu nasıl çözemedi bunu merak ediyorum.""Hocam bu şunu gösteriyor, mental olarak hazır değil. İrfan Can Kahveci'nin biraz para verip haftada 2 gün falan psikoloğa gitmesi gerekiyor."

Güncellenme Tarihi : 30.4.2023 00:31

İLGİLİ HABERLER