Asayiş
  • 22.6.2004 00:09

EŞİNİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜREN, 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU DA YARALAYAN UZMAN ÇAVUŞ, BAŞINA SIKTIĞI KURŞUNLA İNTİHAR ETTİ

RUHİ AYTAÇ
GAZİANTEP - Gaziantep'te, beylik tabancasıyla eşini ve kayınvalidesini öldüren 3 yaşındaki oğlunu da yaralayan uzman çavuş, başına sıktığı kurşunla intihar etti.


Alınan bilgiye göre, Çakmak Mahallesi Eski Sokak 27 numarada bulunan 4 katlı binanın birinci katında ikamet eden Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş İbrahim Doğan (29), henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Aysun Doğan (23) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren Doğan, beylik tabancasıyla eşi Aysun Doğan ile kayınvalidesi Sevgi Başar'a ateş etti. Aysun Doğan ile annesi olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda İbrahim Doğan'ın 3 yaşındaki oğlu Melih de karnından yaralandı. Uzman çavuş daha sonra beylik tabancasıyla başına bir el ateş ederek, intihara teşebbüs etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan uzman çavuş kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.


Evden silah sesleri gelmesi üzerine, komşular polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, içeride bulunanlara megafonla çağrıda bulunarak, teslim olmasını istedi. Çağrılara cevap alınmayınca, dairenin kapısı kırılarak içeri girildi. İçeride Aysun Doğan ve annesi Sevgi Başar'ın cesediyle karşılaşılırken, uzman çavuş İbrahim Doğan ve 3 yaşındaki oğlu Melih ağır yaralı olarak Gaziantep Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Uzman çavuş başından aldığı yara sonucu tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak öldü. 3 Yaşındaki Melih'in ise hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.


5.Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylardan oluşan bir ekip, olay yerine gelerek, bilgi aldı. İbrahim ve Aysun Doğan'ın şiddetli geçimsizlik yaşadıkları ve öldürülen Aysun Doğan'ın yüzünde eskiden oluşmuş darptan dolayı morluklar olduğu öne sürüldü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:26

İLGİLİ HABERLER