Asayiş
  • 3.4.2024 19:17

Eşini ve yanındaki erkeği öldürdü!

Diyarbakır'da Adem Meşe ile Sevda Meşe, 1 Nisan'da anlaşmalı olarak boşandı. Ancak Adem Meşe, boşandıktan bir saat sonra eski eşi ile yanındaki Mehmet Sadıç'a kurşun yağdırdı. İki kişiyi sokak ortasında katleden Adem Meşe, gözaltına alındı.

Eşini ve yanındaki erkeği öldürdü! O detay dehşete düşürdü: Meğer 1 saat önce…

Kan donduran olay, 1 Nisan'da öğle saatlerinde Kaynartepe Mahallesi 212'inci Sokak'ta 2 katlı evin girişinde meydana geldi. Adem Meşe, aile mahkemesinde görülen boşanma davasının ardından Sevda Meşe ile yanındaki sevgilisini olduğu iddia ettiği Mehmet Sadıç'ı, takip etti.

Adem Meşe, 212'nci sokakta bulunan eve girmek üzere olan Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç'ın yanına gelerek, başlarına tabanca ile ateş etti.

KURŞUN YAĞDIRIP KAÇTI

Meşe ve Sadıç yere yığılırken, Adem Meşe olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

MEĞER 1 HAFTA ÖNCE…

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Adem Meşe'nin yakalanması için çalışma başattı. Yapılan araştırmada Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç'ın yaklaşık 1 hafta önce 212'inci Sokak'taki evde beraber yaşamaya başladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 3.4.2024 19:19

İLGİLİ HABERLER