Yaşam
  • 18.5.2007 02:12

EUROVİSİON'DAN TEKLİF GELİRSE KABUL ETMEM!..

Kenan Doğulu'nun Eurovision'da aldığı dördüncülük hakkında ise Nil Karaibrahimgil, "Eurovision'u çok ciddiye almıyorum. Çünkü müziğin o şekilde ülkelerin birbirleri ile yarış etme halini anlamıyorum. Belki Kenan Doğulu'nun yurtdışına açılması için bir basamak olabilir. Ama Eurovision'u öyle bir platform olarak da görmüyorum. Eğlenceli bir yarışma olarak görüyorum. Politik oyların verilebildiği, gergin bir durum olarak görüyorum. Çünkü başarılı şarkı ve şarkıcı birinci olamayabiliyor. Teklif gelse de Eurovision'a katılmak istemem" dedi.

Nil Karaibrahimgil'in Peri şarkısı için www.periliklip.com <http://www.periliklip.com> adresinde bir animasyon ve remix yarışması başlatılmış ve daha sonra katılımcılar isterlerse klibi, isterlerse şarkıyı kendi hayal güçleri doğrultusunda yeniden kurgalamışlardı. Nil Karaibrahimgil'in Perili Klip yarışması önceki gün sona erdi ve Sofa Hotel'de düzenlenen ödül töreninde, Peri şarkısına en güzel klibi çeken Sinan Dinç-Murat Kuşçu ikilisi HP nw9440 mobil iş istasyonu, en güzel remixi yapan Tarkan Ergün ise HP İPAQ rw6815 kazanarak ödüllerini Nil Karaibrahimgil'in elinden aldılar.

Karışık giyinmeyi sevdiğini ve bu konuda rahat olduğunu söyleyen Karaibrahimgil, kendisine benzer imajların ortaya çıktığı sorulduğunda, "Hoşlanmıyorum böyle şeyler söylemekten çünkü aynı yerde olan insanlar olarak birbirimizden etkilenmemiz çok normal. Bence herkes kendi tarzında ilerliyor. Benzer şeyler tabi ki olacaktır. Ama kimse kimseyi taklit etmiyor. Herkes kendine yakışanı bulmaya çalışıyor. Ben de aynı şekilde" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER