Yaşam
  • 22.11.2006 14:15

EVDEN KAÇAN KIZ, ANNE HASRETİNE DAYANAMAYINCA GERİ DÖNDÜ!..

ADANA - Adana'da, kaçırıldığı ileri sürülen genç kız, anne hasretine dayanamayınca evine geri döndü.


"Kaçırılmadım, sevdiğime kaçtım" diyen R.N.Ö.'nün (Rabiya Nazlı Özkan-17) annesi Kadriye Ünalır'ın "kızımı kaçırdı" diye savcılığa suç duyurusunda bulunduğu Mustafa Sönmez de, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. Sönmez, çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre, Kadriye Ünalır, 26 Mart 2006 tarihinde Duran Başatoğrul ile nişanlanan ikinci eşinden olan kızı R.N.Ö.'nün, 19 Temmuz 2006 günü üvey kardeşi Ş.D.'nin yardımıyla kayını Mustafa S. tarafından Çukurova Tıp Merkezi önünde bir taksiyle kaçırıldığını iddia ederek savcılığa başvurdu.


Kaçırıldığı iddia edildikten yaklaşık 5 ay sonra sevdiği adamı terk ederek annesine dönen R.N.Ö. ise kaçırıldığı iddia edilen gün, annesiyle hastaneye gelen Mustafa'nın tartıştığını, narkozdan çıktıktan sonra kendisini yarı baygın vaziyette bir takside bulduğunu belirtirken, "Kaçırılmadım, sevdiğime kaçtım.

Benim ölen babamdan kalan 3 ayda bir aldığım 500 YTL'den başka gelirim yok. Mustafa ile geçen 5 aylık sürede bazı şeyleri daha iyi gördüm. Annemin hasretine dayanamadım döndüm. Ben Mustafa'yı seviyordum, ama ailem Mustafa'yı onaylamıyordu. Buna rağmen kaçtım. Ama zamanla anne sevgisi daha ağır bastı, yapamadım, döndüm. Bir daha da kaçmayı asla düşünmüyorum" dedi.


Duran Baştoğrul'un da nişanlısı değil, sözlüsü olduğunu, ancak zaman içinde onun da yanlışlarını gördüğü için istemediğini ve ayrıldıklarını anlatan R.N.Ö, "Duran'ın yanlışlarını aileme söylemiştim, ama bana inanmamışlardı. Çünkü aileme farklı, bana farklı konuşuyordu. Sonunda onlar da yalanlarını öğrendiler, ayrıldık" diye konuştu.


İlk eşinden olan R.N.Ö.'nün hayattaki tek varlığı olduğunu ve sonuna kadar yanında olacağını belirten Kadriye Ünalır ise kızını kaçırdığını ileri sürdüğü Mustafa S.'den şikayetini geri almayacağını söyledi. Ünalır, "Kızım hatasını anladı ve döndü.

Karşı taraf da bizimle daha fazla uğraşmasın ve hayatını karartmasın. Yanlış yaparlarsa, 5 çocuğu da olsa kızımı bırakmam. Benim kızım baba şefkati görmemiş, el bebek gül bebek büyüttüğüm hayatımdaki tek varlığım. Fakat, 20 yaşından sonra isterse, istediği biriyle evlendireceğim. Ama bu şekilde asla izin vermem" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER