Spor
  • 24.10.2024 11:02

Fatih Terim'in Okan Buruk kıskançlığı

Rasim Ozan Kütahyalı, adı sürekli olarak Galatasaray'la anılan Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kütahyalı, Terim'in yakın çevresine 'Bana bu kadar imkan verilmedi. Osimhen ve Icardi'ler bana da verilseydi, ben de başarılı olurdum.' dediğini öne sürdü.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a karşı eleştiriler bitmiyor. Galatasaray'la ilgili sürekli olarak Fatih Terim'in adının anılmasına karşılık Rasim Ozan Kütahyalı, Terim ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

'OKAN BURUK'U YEMEK İÇİN...'
BTV YouTube kanalında konuşan Kütahyalı; 'Fatih Terim'e yakın gazeteciler ve yorumcular, Okan Buruk'u yemek için elinden geleni yapıyor. Neymiş? Cevat Güler ve Hamza Hamzaoğlu da Galatasaray'ı şampiyon yapmış. O zaman onlar da Anadolu takımlarında başarılı olsaydı. Başakşehir'i şampiyon yapmak, köy takımı Akhisarspor ile kupa kazanmak kolay mı?' dedi.

'BEN DE BAŞARILI OLURDUM'
'En tuhafı da şu...' diye sözlerine devam eden Rasim Ozan Kütahyalı; 'Fatih Terim'in bir yakınından aldım o bilgiyi söyleyeyim. Fatih Terim, 'Bana bu kadar imkan verilmedi. Osimhen ve Icardi'ler bana da verilseydi, ben de başarılı olurdum' demiş. İsterse yalanlayabilir. Benim kulağıma gelen cümleleri aynen bu şekildedir.' ifadelerini kullandı. 

Güncellenme Tarihi : 24.10.2024 11:03

İLGİLİ HABERLER