Yaşam
  • 3.1.2022 11:13

Fatma Girik, 2022’ye hastane odasında girdi

Yeşilçam’ın yıldız ismi Fatma Girik, 2022’ye hastane odasında girdi.

SAĞLIK SORUNLARIYLA MÜCADELE EDİYOR

Geçirdiği kalça ve beyin ameliyatlarının ardından zorlu bir süreç yaşayan Fatma Girik, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Tedavi nedeniyle 20 yıl yaşadığı Bodrum’dan İstanbul’a dönüp buradaki evine yerleşen Yeşilçam’ın usta ismi, 2022’ye de hastane odasında girdi.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAĞDI

Yeni yılı hasta yatağında karşılayan Fatma Girik’in bu fotoğrafını, yeğeni Ahu Turanlı sosyal medyada paylaştı. 79 yaşındaki usta sanatçının fotoğrafına “geçmiş olsun” mesajları yağdı. Sevenleri, Girik için “2022 şifa getirsin” temennisinde bulundu.

Zor günleri anlattı

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası hastalanan ve 47 kiloya düşen Seren Serengil, bir kez daha bıçak altına yatarak, revizyon ameliyatı geçirmişti. Zorlu sürecin ardından Serengil, sağlığına kavuşmaya başladı. Yeni yılı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile Uludağ’da geçiren şarkıcı, karın keyfini çıkardı. Sağlığı her geçen gün iyiye giden Serengil, kayak yaparak, iyileştiğinin sinyalini verdi. Mutluluk anlarını sosyal medyasından paylaşan şarkıcı, “Yıla ya Ajda dinleyerek ya da kayak kayarak girecektim... İkisinden de vazgeçemedim” dedi.

Güncellenme Tarihi : 3.1.2022 11:14

İLGİLİ HABERLER