Spor
  • 29.11.2012 13:12

F.Bahçeli yıldıza dev talip!..

Fenerbahçe’deki performansıyla yıldızı yeniden parlayan Sow, yine İngiliz takımlarının gündemine geldi. Senegalli futbolcunun Galatasaray derbisinde izleneceği, takibe alan ekiplerin de Liverpool ile Tottenham olduğu belirtildi

Sarı-lacivertli kulübe transfer olmadan önce Liverpool’un listesinde yer alan Senegalli futbolcuyla iki Ada ekibinin ilgilendiği vurgulandı. İngiliz teknik adamların, Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynayacağı derbiye geleceği ve Sow’u çıplak gözle izleyecekleri belirtildi. Bu takımların, Liverpool ve Tottenham olduğu iddia edildi.

Riske edilmeyecek

Dizinden sakatlanan ve dün Pendik ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının kadrosunda yer almayan futbolcunun, hafta sonuna kadar hazır olması bekleniyor.   Ancak Teknik Direktör Aykut Kocaman, Sow konusunda risk almayacak. Takımda alternatifi bulunmayan golcü konusunda acele etmek istemeyen Kocaman, yeniden sakatlanma riski yüzde 1 bile olsa, bu ihtimali gözardı etmeyecek. Aykut hoca bundan dolayı tam olarak iyileşmeden Sow’u Kayserispor karşısında sahaya sürmeyecek.

Takımdan ayrılması neredeyse kesinleşen Bienvenu’yu hiç düşünmeyen Aykut hocanın, Sow’un oynamaması durumunda Semih’e ilk 11’de görev vermeyi planladığı ifade edildi.

Senad OK / Radyospor

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER