F.Bahçe'nin son bombası İstanbul'da
FENERBAHÇE'nin yeni transferi Bruno Alves İstanbul'a geldi.
Alves alanda yaptığı ilk açıklamada; "Büyük başarılara ulaşmayı hedefliyorum. Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmek için kendim karar verdim. Bundan dolayı da onur ve gurur duyuyorum. Takımı çok iyi tanıyorum, geçen seneki Avrupa maçlarını ve gösterdiği başarıyı takip ettim. İyi bir performans sergilediler. Takım arkadaşlarım çok kaliteli, hepsi üst düzey oyuncular. Meireles yakın arkadaşım. Benfica maçını da geçip finale çıkmalarını isterdim. Meireles bana hedeflerin büyük olduğundan bahsetti.
Uyum konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Tek hedefim Fenerbahçe'ye katkı sağlamak, büyük başarılar sağlamak için buradayım" şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ ALVES'E SAĞLIK KONTROLU
FENERBAHÇE'nin yeni transferi Bruno Alves, İstanbul'a gelir gelmez hastaneye giderek sağlık kontrolüne girdi.
Bruno Alves, İdare Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte bugün saat 11.00 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. Kulüp yetkileri tarafından karşılanan Bruno Alves sağlık kontrolünden geçmek üzere hastaneye gitti. Çeşitli tetkikler uygulanan, efor testinden geçen Alves daha sonra kulüp binasına geçerek, stadı ve yöneticileri tanıyacak.
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:33