Spor
  • 9.8.2021 14:57

Felipe Melo'dan sonra Raphael Veiga...

Galatasaray 10 numarasını Brezilya'da buldu! Felipe Melo'dan sonra Raphael Veiga...

Galatasaray'da 10 numaranın sahibi Brezilyalı yıldız olabilir! Felipe Melo'nun Palmeiras'tan takım arkadaşı Raphael Veiga için girişimler başladı. Galatasaray, Ghezzal ve Morutan'ın ardından sol ayaklı ofansif orta saha oyuncusu arayışlarını sürdürüyordu. Ghezzal ve Morutan transferlerinden vazgeçen Galatasaray, rotayı Brezilya'ya çevirdi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre Galatasaray, Brezilyalı ofansif orta saha oyuncusu Raphael Veiga ile görüşmelere başladı. Felipe Melo'nun Palmeiras'tan takım arkadaşı olan Veiga da İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor.

SON DAKİKA: GHEZZAL VE MORUTAN OLMADI! 10 NUMARA BREZİLYA'DAN...

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Raphael Veiga, Palmeiras'ta forma giyiyor. Brezilyalı 10 numara için kulübü 6 milyon € talep ediyor.Raphael Veiga, Galatasaray'dan 1 milyon € maaş talep ediyor. Kulüp ve oyuncunun isteği bu şekilde...

PALMEİRAS'TAKİ MAAŞI DA 400 BİN €...

Raphael Veiga'nın Palmeiras'ta aldığı maaş ise 400 bin €.19 Haziran 1995'te Sao Paulo'da dünyaya gelen Raphael Veiga, altyapı eğitimini Coritiba altyapısında aldı.

Kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncu bir dönem Athletico PR'de kiralık olarak forma giydi.Galatasaray, yaz transfer döneminde Ghezzal ile ilgilenmiş fakat oyuncunun maliyeti nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de Ghezzal'ı istediğini dile getirmişti.

Daha sonra Morutan ismi Galatasaray'ın gündemine geldi. Fatih Terim, Morutan'ın beğendiği bir solak olduğunu ifade etti.Rumen medyası ve Becali'nin baskısına karşı duran Burak Elmas, bu transferde menajer oyunlarının olduğunu bu yüzden teklifte bulunmayacaklarını açıklamıştı.

Güncellenme Tarihi : 9.8.2021 15:03

İLGİLİ HABERLER