Spor
  • 25.5.2024 21:33

Fenerbahçe açıkladı: Bonucci futbolu bırakıyor

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci'nin sezon sonunda aktif futbolculuk kariyerine son vereceğini açıkladı ve İtalyan yıldıza tüm takımın imzaladığı formanın verildiğini duyurdu.

Fenerbahçe'de yıldız oyuncudan veda...

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde renklerine bağladığı Leonardo Bonucci'nin aktif futbol kariyerini yarın noktalayacağı açıklandı.

Fenerbahçe forması hediye edildi

İstanbulspor ile oynanacak maç için Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan son antrenman öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal ve oyuncularla bir araya gelen Bonucci’ye, tüm takımın imzaladığı Fenerbahçe forması hediye edildi.

"Ona çok teşekkür ediyorum"

Takım adına teşekkür konuşması yapan kaptan Mert Hakan Yandaş şunları söyledi:

Lider bir adamın nasıl olması gerektiğini ben şahsım adına onda çok kez gördüm. Saha içi ve saha dışında her zaman takımın yanında olduğu için ona çok teşekkür ediyorum. Bizler ve Fenerbahçe taraftarları; o burada bizimle olduğu için çok şanslı, tekrar her şey için teşekkürler.

"Bu harika ailenin bir parçası olmak benim için bir zevkti"

37 yaşında futbolculuk kariyerini noktalama kararı alan Leonardo Bonucci de yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bu harika ailenin bir parçası olmak benim için bir zevkti. Saha içinde ve saha dışında en iyimi göstermeye çalıştım ama en önemlisi yarın son savaşımızı vereceğiz. Kariyerimi bir kupayla bitirmek istiyorum ve yarın şampiyon olmak için bir şansımız var. Herkese teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe kariyeri

Devre arasında takıma katılan Leonardo Bonucci, 4'ü ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta forma giydi.

Bonucci, bu karşılaşmalarda 1 asist yaptı.

Forma giydiği takımlar

37 yaşındaki Bonucci kariyerinde Viterbese, Inter, Treviso, AC Pisa, Genoa, Bari, Juventus, Milan, Union Berlin ve Fenerbahçe formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

İtalya Milli Takımı'nın da formasını uzun süre giyen Bonucci, görev aldığı 121 karşılaşmada 8 gol ve 7 asist ile oynadı.

Güncellenme Tarihi : 25.5.2024 21:34

İLGİLİ HABERLER