Spor
  • 5.7.2024 13:09

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırıldı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan maçın ardından yaşanan olaylar hakkında soruşturma devam ediyor. Fenerbahçe Başkanoı Ali Koç ve eski yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, soruşturma kapsamında ifadeye çağırıldı.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 19 Mayıs'taki Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından yaşanan ve stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darbedildiği olaylara ilişkin soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında, Ali Koç ve Selahattin Baki "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Koç ve Baki'nin bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne ifade işlemleri için gelmesi bekleniyor.

NELER OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, beraberindeki heyetle Rams Park'a gelmişti. Başkan Koç ve oyuncular sahaya çıkıp hatıra fotoğrafı çektirmek istemiş, ancak bu esnada olaylar çıkmıştı. Rams Park'ın stadyum müdürü Ali Çelikkıran bu olaylarda darp edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 5.7.2024 13:11

İLGİLİ HABERLER