Spor
  • 6.6.2024 09:25

Fenerbahçe Divan Başkanı'ndan Adnan'ın müridi Acun'a büyük şok

Mosturoğlu; Ali Koç seçilirse Acun, Eren Dişli ve Hamdi Akın'a mazbata vermeyecek
Fenerbahçe Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un karşı karşıya geleceği seçime geri sayım sürerken flaş bir iddia gündeme geldi. Buna göre, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, yeniden seçilirse kendisini ile seçilmeyeceğini açıklayan Koç’un listesinde olan Acun Ilıcalı, Eren Dişli ve Hamdi Akın'a yöneticilik mazbatası vermeyecek.

Hafta sonunda yapılacak seçimlerden önce Fenerbahçe'de ortalık iyice karıştı... Seçimin ilk gününde yani 8 Haziran'da seçimi yönetecek divan başkanı seçilecek. Seçilecek başkan 8 ve 9 Haziran'da seçimle ilgili pek çok konuda kararı verici olacak.

Seçim için Divan Kurulu Başkanı 8 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın oylama ile seçilecek.

Fotospor'un daha Şekip Mosturoğlu Yüksek Divan Kurulu (YDK) başkanı seçildiği gün ortaya attığı tartışma iddiaları dün Başkan Ali Koç tarafından kabul gördü.

Ali Koç yıllarca Aziz Yıldırım'la omuz omuza görev yapan ve onunla birlikte 3 Temmuz davasında hapis yatan Mosturoğlu'nun Yüksek Divan Kurulu başkanlığı kurumuna halel getirdiğini iddia etti.

MOSTOROĞLU İDDİALARI REDDETTİ

Aziz Yıldırım lehine oy istediğini savundu. Mosturoğlu bu iddiaları reddetti. İkili seçim günü daha çok kavganın gündeme geleceğinin işaret fişeğini yaktı.

Ali Koç seçilmesi durumunda Mosturoğlu ile çalışmayacağını açıkladı. YDK başkanı olarak Mosturoğlu ise Ali Koç seçilmesi durumunda Acun Ilıcalı, Eren Dişli ve Hamdi Akın'a yöneticilik mazbatası vermeyi "hukuki" olarak reddedeceği iddia edilmeye başlandı.

Güncellenme Tarihi : 6.6.2024 09:32

İLGİLİ HABERLER