Spor
  • 4.4.2024 12:59

Fenerbahçe için bomba sözler: "Şanlıurfa halkına ayıp olmadı mı?"

Süper Lig'de dün Adana Demirspor'u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe, Süper Kupa maçında ezeli rakibi Galatasaray karşısına U-19 takımıyla çıkma kararı aldı. TFF'ye yapılan yabancı hakem ve erteleme talebi reddedilen sarı-lacivertli kulübün bu kararı sonrası tartışmalar yeniden alevlendi. SABAH Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, konuyla ilgili Fenerbahçe için dikkat çeken eleştiriler yaptı.

Fenerbahçe kulübü, Süper Kupa için kararını verdi. Sarı-lacivertli camia, yabancı hakem atanmaması ve tarihin ertelenmemesi halinde mücadeleye U19 takımıyla çıkacağını bildirdi. TFF de talepleri kabul etmedi. Bu nedenle, Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ın karşısına 19 yaş altı oyuncuları ile sahaya çıkacak.

MURAT ÖZBOSTAN: "U-19 İLE ÇIKMAK FENERBAHÇE'YE NE KAZANDIRACAK?"

Fenerbahçe yönetiminin, kararları kulübe ve camiaya fayda sağlaması için alması gerekir normalde… Soruyorum: Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkmak Fenerbahçe'ye ne kazandıracak? 17 Mart tarihinde Trabzonspor ile oynadınız, dün akşam da Adana Demirspor ile. Avrupa'daki Olympiakos maçınız ise 11 Nisan'da…

Futboldan birazcık olsun anlayanlar, 25 günde 2 maça çıkmış iki takımın maç eksiği çekeceğini ve ritminin bozulacağını bilir. Süper Kupa ile Pire'deki deplasman arasında 4 gün var. Bu süreyi Samandıra'da idman yapıp geçirecek olan İsmail Kartal'ın da bu karardan mutlu olmadığına eminim. Ama sessiz kalır!…

"KULÜBÜ 2 YIL BOYUNCA UZAK TUTMAK NEYİN AKLIDIR"

Gelelim 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama fikrine. Karar demiyorum çünkü Fenerbahçe'nin 3 ay sonra seçimli kongresi var. Başkan Ali Koç, "Devam etmeyeceğim" dedi. Kulübü 3 kulvardan birinde 2 yıl boyunca mücadeleden uzak tutmak neyin aklıdır! Zaten bu kararı da Koç alamaz.

Güncellenme Tarihi : 4.4.2024 13:01

İLGİLİ HABERLER