Spor
  • 19.8.2024 18:07

Fenerbahçe Koç'u iten şahsın belgelerini istedi.. Şok bir cevap verildi

Ali Koç'a saldıran F.Ö. için Fenerbahçeli yöneticiler Spor Şube polislerinden yapılan işlem için evrak istedi. Spor Şube Müdürü, “tanıdığım bir esnaf kaçacak yeri yok” diyerek Fenerbahçeli yöneticilere evrak vermedi.

Göztepe-Fenerbahçe maçı bitti... Devre arasında Ali Koç'a yapılan saldırı sarı-lacivertlilerin 2-0 öne geçtikten sonra 2-2'lik beraberlikle İzmir'de 2 puan bırakması kadar konuşulmadı.

Fenerbahçeli yöneticiler her mecrada kendilerini savunuyorlar. İddialar da bulunuyorlar. Dün de sosyal medya üzerinden bir fenomen üzerinden şu açıklamayı yaptılar.

İşte "fenomen" üzerinden yapılan açıklama:

* Protokol tribününde maçın ilk dakikasından itibaren taciz edildik. Emniyet yetkilileri hiçbir şekilde olaylara müdahale etmedi. Herhangi tahrik edici bir davranışta bulunmadık.

TARAFTARA MOBİNG UYGULANDI

* Taraftarımıza mobing uygulandı. Biletli taraftarlarımız ilk yarıyı izleyemedi. Devre arasında bile 250 Fenerbahçeli henüz içeri girememişti. İzmir'de Fenerbahçeli taraftarlara ayrı bir muamele yapılıyor.

"BAZI ARKADAŞLARIMIZ STAT DIŞINA ÇIKTI"

* Bazı arkadaşlarımız devre arasında dışarı çıkarak tribüne giremeyen taraftarlara yardımcı olmak istedi. O sırada sahaya girmek için akreditasyonu bulunan Başkanımız Ali Koç ve Burak Kızılhan tribünleri sakinleştirmek için saha içine geçerek Fenerbahçeli taraftarların yanına gitti.

"BAŞKANIMIZ İYİ NİYETLİYDİ"

* İyi niyetli bir hareketti. Ali Koç'un yanlarına girmesinden sonra tribünle yatıştı. Başkanımız yetkililere yardım etti.

Göztepe tribünlerinden Ali Koç’a yabancı maddeler atıldı. Başkanımız asla karşılık vermedi.

GÜLE OYNAYA STATTAN AYRILDI

* Başkanımıza saldıran şahsa emniyet hiçbir işlem yapmadı. Şahıs, maçı izledi. Sonra polislerle tokalaşarak stattan güle oynaya ayrıldı. Görüntüler ortaya çıkmasa bu şahıs hakkında işlem yapılmayacaktı

ŞAHIS KİMİN KORUMASINDA?

* Bu şahıs kimden cesaret aldı? Kimin koruması altında? Spor Şube bu şahsa niye statta işlem yapmadı?

Şahsın durumunu sorduğumuzda, Spor Şube Müdürü hukuki işlemlerin yapıldığını, şahsın gözaltına alınacağını belirtti.

SPOR ŞUBE MÜDÜRÜNDEN ŞOK CEVAP

* Evrak sorduğumuzda Spor Şube Müdürü, “Savcılıktan isteyin, bu şahıs tanıdığım bir esnaf kaçacak bir yeri yok” diyerek savunma yaptı.

ALİ KOÇ NEDEN SAHAYA GİRSİN

* Başkanımız her şey iyi giderken, takım 2-0 öndeyken neden ortamı germek istesin? TFF’nin açıklamalarını şaşkınlıkla okuduk Başkanımız suçlanıyor. Şahıs kınanıyor.

RESMİ YAYIN ORGANLARINDA KULLANILMADI

İddialara göre sosyal medya fenomeni kullanılarak yapılan bu açıklamada yer alan bazı detaylar yöneticiler tarafından tam olarak doğrulanamadığı için FBTV'de ya da kulübün resmi yayın organlarında kullanmadılar.

 

Güncellenme Tarihi : 19.8.2024 18:09

İLGİLİ HABERLER