Spor
  • 6.6.2021 11:57

Fenerbahçe Miha Zajc'i aldığı fiyata sattı, Salih Uçan'ı kaybetti

Fenerbahçe, Miha Zajc için Genoa ile anlaşmaya vardı. Transferin kısa sürede resmileşmesi bekleniyor.İtalya Serie A ekibi Genoa, geçen sezon kadrosunda kiralık olarak bulundurduğu Miha Zajc için Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Fenerbahçe'nin bu teklifi kabul ettiği belirtildi. İmza aşamasına gelen transfer kısa süre içerisinde resmileşecek.

21 KEZ İLK 11 BAŞLADI

İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya satın alma opsiyonlu kiralık olarak gönderilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bugün oynanan Sassuolo maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Slovenyalı futbolcu bu maçla birlikte toplamda 21. kez ilk 11'de görev alarak satın alma opsiyonunu devreye sokmuş oldu. Zajc, Genoa ile bu zamana kadar 30 maçta görev aldı. Bu maçların 21'i ilk 11'de geri kalanı ise sonradan oyuna dahil olarak gerçekleşti. Slovenyalı futbolcu, Sassuolo maçı öncesinde çıktığı 29 karşılaşmada 1 gol 3 asistlik performansla oynadı.

3 milyon euro ve Salih Uçan'ı vermişti
Ota saha oyuncusu Miha Zajc'in transferi için Empoli ile anlaşmaya sağlayan Fenerbahçe, 24 yaşındaki Sloven oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli ve Salih Uçan'ı verdi. Empoli, Salih Uçan'ın bir sonraki satışından da %15 Fenerbahçe'ye pay verecekti ancak Salih uçan bedelsiz gidince bu pay ortadan kalktı.

Güncellenme Tarihi : 6.6.2021 12:03

İLGİLİ HABERLER