Spor
  • 10.7.2024 10:57

Fenerbahçe’nin yeni transferini duyurdular! Yıldız futbolcu 19 milyon euroya geliyor

Fenerbahçe, 27 yaşındaki yıldız futbolcuyu 19 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Kadro yapılanması kapsamında şimdiye kadar futbolu bırakan Leonardo Bonucci’nin yanı sıra sözleşmesi biten Michy Batshuayi ve Joshua King’in yanı sıra Jin-ho Jo ve Efekan Karayazı’yı kiralık olarak takımdan gönderdi.Serdar Aziz ile yolların ayrılacağı açıklanırken sözleşmesi sona eren Serdar Dursun’un durumu ise belirsizliğini koruyor.

Mert Hakan Yandaş’ın sözleşmesini 2 yıl uzatan sarı-lacivertli takım, sol bek mevkisine Fatih Karagümrük takımından Levent Mercan, stoper bölgesine Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü’yü transfer etti.

Kadrosuna sol kanatta oynayabilecek bir isim transfer etmek isteyen sarı-lacivertli takım bu transferde mutlu sona ulaştı.

FENERBAHÇE, MARTIN TERRIER TRANSFERİ İÇİN RENNES İLE ANLAŞMAYA VARDI

Penalty’de yer alan habere göre Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes’te forma giyen Martin Terrier transferinde mutlu sona ulaştı. İki takımın futbolcunun transferi için anlaşmaya vardığı kaydedildi.

19 MİLYON EURO BONSERVİS

Fenerbahçe’nin bu transfer için 19 milyon euro ödeyeceği, Terrier’in de 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.  

TARİHE GEÇECEK

Transfer gerçekleşirse Terrier, en çok bonservis ödenen yabancı futbolcu olmasının yanı sıra Fenerbahçe tarihinin en çok bonservis ödenen futbolcusu olacak. Terrier, 15 milyon euroya Marsilya’dan transfer edilen Cengiz Ünder’i geride bırakarak ilk sıraya yerleşecek. 

TERRIER'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçen sezon forma giydiği 36 maçta 9 gol atarken 4 de asist yaptı.

Terrier kariyerinde Rennes’in dışında Lyon, Strasbourg ve Lille takımlarının formasını giydi. Terrier için Rennes 12 milyon, Lyon ise 11 milyon euro bonservis ödedi.Terrier kariyerinde çıktığı 275 maçta 78 gol atarken 30 asist yaptı.

Kaynak: tv100.com

Güncellenme Tarihi : 10.7.2024 11:03

İLGİLİ HABERLER