Spor
  • 29.6.2022 12:58

Fenerbahçe sol bekini buldu!

Fenerbahçe transfer haberleri: Jorge Jesus yönetiminde Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına hazırlanan Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda sol bekini Brezilya'da buldu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde sol bek takviyesi var...

Son olarak Emre Mor için hem kulübüyle hem de oyuncuyla anlaştığını açıklayan sarı-lacivertliler, bu sezonun 3. transferini bitirmiş oldu.Fenerbahçe daha önce Lincoln Henrique ve Bruma'nın transferlerini bitirmişti.

YENİ HEDEF SOL BEK

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda transferde sol bek bölgesine yoğunlaştı.Sarı-lacivertliler, bonservisi İspanyol kulübü Almeria'da bulunan, geçen sezon Botafogo'ya kiralanan Brezilyalı sol bek Jonathan Silva'yı gündemine aldı.

2 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Almeria ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Jonathan için bonservis görüşmesi yapılacak. Kulübünün 24 yaşındaki futbolcu için 2 milyon Euro bonservis talep ettiği gelen bilgiler arasında.

KALE İÇİN ROTASI RİZE

Kaleci Altay'ın yanına isim arayışları da sürüyor. Sinan Bolat ve Ertuğrul Taşkıran girişimlerinden sonuç alamayan sarı-lacivertliler, rotasını Çaykur Rizespor'a çevirdi.Gökhan Akkan ve Tarık Çetin listeye alınırken önceliğin Gökhan Akkan'da olduğu öğrenildi. Tarık, Süper Lig tecrübesi az olduğu için ikinci sırada tutuluyor.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2022 13:01

İLGİLİ HABERLER