Spor
  • 7.5.2024 10:54

Fenerbahçe soyunma odasında büyük kavga.. Kapıları tekmelediler

Fenerbahçe'nin yıldızı kapıları tekmeledi! İsmail Kartal'la kavga...

Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında rakibiyle golsüz berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından sorumluluğu üstlenirken, 62 yaşındaki antrenör ile Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Leonardo Bonucci arasında iplerin koptuğu ortaya çıktı. İşte çok çarpıcı haberin detayları...

DZEKO SAÇ BAŞ YOLDURDU 
Fenerbahçe'nin Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı karşılaşmaya Edin Dzeko damga vurdu. 4-5 net gol pozisyonundan faydalanamayan tecrübeli santrfor, Fenerbahçe taraftarına adeta saç baş yoldurdu. Boşnak santrfor, sosyal medyada bir hayli eleştirildi.

BOMBA İDDİA! 
Sezona mükemmel bir giriş yapan ve uzun süre ligi forse eden sarı-lacivertli takım, son haftalarda futbol olarak geriye giderken, düşüşün arkasındaki nedenlerle ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Oyuncularla Teknik Direktör İsmail Kartal arasında ciddi problemler yaşandığı bildirildi.

'HOCA İLE BAĞLARINI KOPARDILAR' 
Yağız Sabuncuoğlu'nun Sports Digitale'de dile getirdiği iddia şöyle: "İsmail Kartal, belli bir noktaya gelene kadar Tadic, Fred ve Dzeko'ya fikirlerini soruyordu. Daha sonra iş, oyuncularla tersleşmeye döndü. Oyunculara rest çektiği gün, Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti. Oyuncular, hoca ile bütün bağlarını kopardılar. Bonucci, kadroda olmadığını öğrenince gürültü çıkardı."

'BONUCCI KAPILARI TEKMELEŞMİŞ' 
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın ise Leonardo Bonucci'nin kadroda olmadığını öğrenince kapıları tekmelediği ileri sürdü. İtalyan stoper, Beşiktaş derbisi ve Konyaspor maçının kadrosuna teknik heyet kararıyla alınmamıştı.

Güncellenme Tarihi : 7.5.2024 11:01

İLGİLİ HABERLER