Spor
  • 7.8.2024 09:48

Fenerbahçe yenildi Ülke puanında geriledik

Fenerbahçe'nin Lille'e deplasmanda uzatma dakikalarında şanssız şekilde 2-1 mağlup olması ülke puanımızı da etkiledi. Sıralamada beklemediğimiz bir değişim yaşandı. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maçlar heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Lille'e karşı deplasmanda uzatama dakikalarında gelen golle yıkıldı. Ülke puanında rakiplerimiz Çekya'nın temsilcisi Sparta Prag'ın beraberliği ise sıra kaybetmemize neden oldu.

SPARTA PRAG'DAN KRİTİK PUAN

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçlarında dün bizi en çok ilgilendiren karşılaşma, Çek ekibi Sparta Prag’ın, Rumen temsilcisi FCSB’yi konuk ettiği mücadeleydi. Fenerbahçe, Lille’e 2-1 kaybederken, UEFA Ülke Puanı Sıralaması’nda hemen altımızda yer alan Çek ekibi Sparta, 1-0 yenik duruma düştüğü maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

DOKUZUNCU SIRAYI ALDILAR

Böylece 34.800 puanda kalan Türkiye, Sparta’nın aldığı beraberlikle 100 puan kazanan ve toplam 34.850 puana yükselen Çeklere 9. sırayı kaptırdı. Bu akşam da Çeklerden Slavia Prag, Union Saint-Gilloise’yi ağırlarken, Banik Ostrava da Kopenhag deplasmanına çıkacak.

Güncellenme Tarihi : 7.8.2024 09:50

İLGİLİ HABERLER